ĐOKOVIĆ NAUČIO PAMETI KIRJOSA PRED 20.000 LJUDI: Australijanac provocirao, ali na OVO nije imao ODGOVOR - Volim Podgoricu

ĐOKOVIĆ NAUČIO PAMETI KIRJOSA PRED 20.000 LJUDI: Australijanac provocirao, ali na OVO nije imao ODGOVOR

Hiljade ljudi čekalo je Instagram “lajv” Endija Mareja i Novaka Đokovića, a među njima i Nik Kirjos koji je stigao čak i prije srpskog asa.

Britanac je pokrenuo direktan Instagram prenos malo prije 19 časova za kada je bio zakazan, a srpski as se uključio sa par minuta zakašnjenja.

Novak Đoković i Nik Kirjos
Novak Đoković i Nik Kirjos

Poslednji komentar Kirjos je ostavio po ulasku Đokovića u čet, a Srbin se tada nije osvrtao na Australijanca – međutim jeste kasnije.

Imali su zadatak Marej i Đoković da od karakteristika najboljih svjetskih tenisera naprave jednog idealnog, a tada je Srbin pokazao koliko je veliki. Na nove “prozivke” kirjosa, Đoković je odgovorio komplimentima.

– Za najbolje servere biram Džona Iznera i Nika Kirjosa. Džon je sjajan, a Nik… Za svoju visinu, Australijanac je fenomenalan, jedan od najboljih servera ikada, kazao je Srbin.

Potom, Marej je krenuo da priča kako je jednom na zagrijavanju osjetio par žestokih servi Kirjosa, da bi se Novak umješao i udijelio nove komplimente uz šalu na račun australijskog igrača.

– On se zagrijava? Veliki je talenat Kirjos.

Gotovo sve vrijeme trajanja lajva isti je pratilo oko 20.000.

 

Blic.sport

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com