Meridianova donacija stigla i na Žabljak, bebama za rođendan po 50 eura - Volim Podgoricu

Meridianova donacija stigla i na Žabljak, bebama za rođendan po 50 eura

U okviru akcije doniranja humanitarnih paketa širom gradova Crne Gore, Meridianov tim volontera je stigao do dragulja crnogorskog zimskog turizma.

U prostorije Centra za socijalni rad na Žabljaku stigli su Meridianovi paketi hrane i sredstava za higijenu, koji su namijenjeni za najugroženije stanovnike žabljačke opštine.

“Priča o humanosti koja je krenula 6. aprila iz Budve nastaviće se i neće stati dokle god se ne zaustvi covid-19 i dok ne bude bezbjedan i poslednji crnogorski državljanin”, poručili su zaposleni u Meridianu.

Ovaj lider u proizvodnji i priređivanju igara na sreću, ne samo kod nas nego i u Evropi, je kao neko ko ne poznaje granice u borbi protiv koronavirusa donirao materijalnu i novčanu pomoć u više zemalja Balkana.

Kao čuvar istinskih porodičnih vrijednosti Meridian kompanija je sprovela akciju doniranja poklon vaučera bebama rođenim 19.04. u visini od 50€. Na ovaj način su poručili da je najvažnija vrijednost život i zdravlje naše djece.

Uvidjevši ko su istinski heroji u ovim teškim vremenima, Meridian kompanija je našim hrabrim zdravstvenim radnicima i drugom osoblju odmah pritekla u pomoć i donirala novac NKT-u za nabavku sredstava za zastitu od covid-19.

“U ovim danima velikih izazova Meridian je pokazao u praksi da samo solidarnost i nesebična pomoć onima kojima je ona potrebna mogu očuvati zdravo društvo”, kažu iz Meridiana. 

 

406 komentara

  1. This would be the right weblog if you would like to find out about this topic. You recognize a lot its almost challenging to argue along with you (not too I really would want…HaHa). You certainly put a different spin for a topic thats been discussed for several years. Great stuff, just fantastic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com