POLICIJA ODBILA DA PREVEZE MLADIĆA KOJEG JE UJELA ZMIJA? Trenirao je u Tološima, a njegova majka je ispričala šta se dogodilo… - Volim Podgoricu

POLICIJA ODBILA DA PREVEZE MLADIĆA KOJEG JE UJELA ZMIJA? Trenirao je u Tološima, a njegova majka je ispričala šta se dogodilo…

Da li su podgorički policajci preksinoć odbili da, od Atlas capital centra do Urgentnog centra KCCG, prevezu mladića L.Č. (20), inače sportistu, kog je ujela zmija na trim stazi u Tološima, pokušaće da utvrdi i Savjet za građansku kotrolu policije koji se ovim povodom oratio direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću.

Mladićeva majka tvrdi da se upravo to dogodilo. Ona kaže da je mladića ujela zmija i on je trčeći krenuo ka Urgentnom centru. Kod Atlas capital centra je sreo policajce koji su, kako navodi, odbili da ga prevezu uz komentar: “Nije ti daleko”.

“Sinoć oko 22:00 h mog sina Luku ujela je zmija za nogu na trim stazi, dok je istrčavao rutu.Od trim staze do Urgentnog uputio se trčeći prečicom. Kod Atlas kapital centra, ugledao je policijsko vozilo, i zamolio ih da ga prevezu do Urgentnog. Iako im je objasnio, ODBILI su ukazati osnovnu ljudsku pomoć, i rekli mu nije ti daleko. Trčeći (svega) 10 min. Toliko gadjenje u životu nisam osjetila. Mislila sam, odnosno tješila sam se mišlju da ce ova situacija sa koronom probuditi u ljudima plemenitost, osjećaj da smo jedno drugom potrebni, da budemo bolji ljudi…Ali, očito nije….Srećom, Bog je velik, i moj ljubljeni sin, dvadesetogodisnjak je dobro. I nije ova korona virus kojeg treba da se plašimo. Ljudska zloba je neizlječiva pandemija i zato jeste sve kako jeste….”, navodi R.Č.

“Savjetu za građansku kontrolu rada policije obratilo se više građana iz Podgorice sa zahtjevom da se provjere navodi prisutni u javnosti i po društvenim mrežama da je policijska patrola u Podgorici, na kružnom toku preko Morače, navodno odbila da preveze do Hitne medicinske pomoći građanina kojeg je ujela zmija”, navode iz Savjeta.

Savjet je, kako dodaju, svojom provjerom utvrdio da se radi o mladiću L.Č. (2000) koji se zdravstvenoj ustanovi javio zbog ujeda zmije.

Savjet je od direktora Uprave policije zatražio odgovarajuće provjere.

N.P.

 

1 komentar

  1. Прегледај гардеробу, вјероватно си негдје имао какво незгодно
    Слово .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com