ALBANCI PLANIRALI OTMICU ĐOKOVIĆA: Novak namjerno izgubio i pobjegao iz Londona - Volim Podgoricu

ALBANCI PLANIRALI OTMICU ĐOKOVIĆA: Novak namjerno izgubio i pobjegao iz Londona

Britanci 2008. spriječili ekstremiste iz Tirane da kidnapuju najboljeg srpskog sportistu, a on je u strahu ekspresno, već posle drugog kola, napustio Vimbldon

– Imao je prijetnje Albanaca jer je rekao da je Kosovo Srbija. Tada su nas čuvali pripadnici Skotland jarda i imala sam strah. O tome nismo pričali, ali to su trenuci kad se zaista bojiš za porodicu. Takođe, djeca iz komšiluka, narkomani, po priči jedne žene htjeli su da mi otmu kuče i traže otkup – ispričala je Dijana Đoković gostujući u serijalu „Majke šampioni“ TV Arena sport.

FOTO: STARSPORT©

Majka u strahu

A te 2008. godine usred Vimbldona spriječen je pakleni plan Albanaca. Oni su u Londonu planirali otmicu Novaka Đokovića, s čim je bila upoznata i britanska obavještajna služba. Nole je otuda maltene bez otpora izgubio meč 2. kola Vimbldona od Marata Safina, pošto je cilj bio da što prije napusti Ostrvo i domogne se kuće.

FOTO: PROFIMEDIA

– O tome se nije javno pričalo, ali sjećam se tog perioda kad su Albanci planirali da kidnapuju Đokovića, jer je branio stavove Srbije na Kosovu. On je porijeklom odatle i sigurno je veoma osetljiv kad se negativno priča o tom dijelu naše zemlje. Ne znam detalje, ali sam čuo da je, hvala bogu, otmica spriječena – izjavio je  proslavljeni teniski stručnjak Radmilo Armenulić i dodao:

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Otac bez komentara

– Ja bih savjetovao Novaku da se ne bavi više Kosovom, jer će biti na meti raznih ljudi koji bi željeli da ga unište. Njegovo mišljenje se mnogo poštuje u svijetu i sve što izgovori prati se pomno. Vidjeli ste i sada koliko je buke bilo kad je pričao na temu vakcine – poručio je Armenulić.

Novakov otac Srđan i stric Goran nisu željeli da pričaju na ovu temu, a povod za užasni plan albanskih ekstremista te 2008. godine bila je Novakova tadašnja izjava o Kosovu i Metohiji.

– Nemam, niti ću ikad imati razumijevanje za kosovske Albance i njihov potez proglašenja nezavisnosti južne srpske pokrajine – izjavio je prije više od 12 godina Đoković, tada treći teniser svijeta.

2 komentara

  1. I can’t believe the quantity of spam that your website is getting hit with. When you need any assist with deleting the spam comments please email me.

  2. Empathetic for your monstrous inspect, in addition I’m just seriously good as an alternative to Zune, and consequently optimism them, together with the very good critical reviews some other players have documented, will let you determine whether it does not take right choice for you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com