ŠARAC VOZIO DROGIRAN 110/h, U UDESU POGINULA VALENTINA (29): Sudija prihvatio SPORAZUM na 16 mjeseci zatvora - Volim Podgoricu

ŠARAC VOZIO DROGIRAN 110/h, U UDESU POGINULA VALENTINA (29): Sudija prihvatio SPORAZUM na 16 mjeseci zatvora

Viši sud prihvatio je sporazum kojim je Dejan Šarac (25) priznao da je 9. juna prošle godine, kod tržnog centra Gintaš u Podgorici, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Valentina Gazdić (29).

Prema nagodbi koju je potpisao sa tužilaštvom, Šarac će za to krivično djelo odležati godinu i četiri mjeseca.

Kako prenosi Dan, sporazum koji je Šarac potpisao sa tužilaštvom prihvatio je sudija podgoričkog Višeg suda Vladimir Novović.

Prema navodima iz optužnice, Šarac je oko dva časa iza ponoći, ne pridržavajući se saobraćajnih propisa, vozio pod dejstvom kokaina, brzinom od najmanje 109,98 kilometara na čas, koja je dvostruko veća od dozvoljene brzine za naseljeno mjesto.

Šarac je na raskrsnici Bulevara Save Kovačevića i 4. jula udario u vozilo kojim je upravljala Gazdić, koja se kretala brzinom od 27 kilometara na čas. Ona je tada zadobila teške povrede, od kojih je nakon tri dana preminula u Kliničkom centru Crne Gore.

Za krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog sabraćaja koje se Šarcu stavlja na teret propisana je kazna zatvora od jedne do osam godina zatvora.

3 komentara

  1. Kakva greota okoncati mladoj majci zivot , tako sto ces se manijaciti kroz grad , jadno to dijete malo.
    Mladic sigurno nije zelio da je povredi , ali nije ni bio pri sebi.

    Drzava treba da postavi ko svuda u svijetu kamere koje imaju mini radar i odmah te slikaju ako prekoracis…
    Potrosili bi para ,al bi spasili zivota….i promenili ovo divljastvo od saobracaja u CG koje je divlje skroz.

  2. Sramota je za drzavu da covjek dobije 16 mjeseci zatvora a ubio je osobu u saobracaju,drogiran.Pa kakav je ovo zakon???

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com