Home / NOVOSTI / VULIN: Ne bojte se Srbije, ona je prijatelj, čuvajte se velike Albanije

VULIN: Ne bojte se Srbije, ona je prijatelj, čuvajte se velike Albanije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin za Kurir ističe da „Crna Gora ne može da ponižava SPC i da očekuje da je u dobrim odnosima sa Srbijom“.

– Srđan Darmanović izgleda nije imao prilike da vidi šta se dešava u crnogorskim gradovima, pa može da kaže kako je Crna Gora primer stabilnosti. Ako pogleda kroz prozor, biće iznenađen što vidi hiljade Srba koji brane svetinje SPC i nisu zadovoljni svojim položajem u Crnoj Gori – naveo je Vulin i dodao:

– Ako je to primer stabilnosti, nadam se da nam Crna Gora nikada neće pokazati šta za nju znači nestabilnost. Želim mirnu i uspešnu Crnu Goru jer se njen nemir prenosi i na susedne zemlje. Srbija nema teritorijalne pretenzije, nema primedbe na pravo Crne Gore da sama odlučuje o sebi, ali traži da se vodi računa o Srbima i njihovim nacionalnim pravima. Ne bojte se Srbije, ona je prijatelj, čuvajte se velike Albanije i čuvajte se nasilja prema Srbima, to su neprijatelji stabilnosti na Balkanu – zaključio je Vulin.

loading...

One comment

  1. Bravo Vuline! SVAKA TI JE IZGOVORENA RIJEC NA MJESTU! Ono podrepasko i naduveno zgepce ni sam nezna sta prica! prica iz glave rezima Djukanovica. Adio montenegro!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com