TRAGA SE ZA UBICAMA: Gardašević se nije javljao na telefon, a kada su rođaci provalili u kuću ugledali su JEZIV PRIZOR - Volim Podgoricu

TRAGA SE ZA UBICAMA: Gardašević se nije javljao na telefon, a kada su rođaci provalili u kuću ugledali su JEZIV PRIZOR

Nikšićanin Marko Gardašević (39) ubijen je u kući u kojoj je živio u ulici Partizanski put broj 6. u nikšićkom naselju Rastoci.

Da se radio o ubistvu, pokazala je i obdukcija a za ubicama se traga.

Gardaševićevo beživotno tijelo pronašli su njegovi rođaci koji u odmah pozvali policiju.

BRUTALNO UBISTVO U NIKŠIĆU: Pronađeno tijelo sa povredama glave

ISTRAGA U NIKŠIĆU, OBDUKCIJA POTVRDILA: Gardašević ubijen udarcima u glavu

Prema nezvaničnim saznanjima „Dana“, Gardašević se nije javljao na telefonske pozive, a stara porodična kuća u kojoj je živio sam bila je zaključana, pa su njegovi rođaci odlučili da provale ulazna vrata.

Kada su ušli u kuću, zatekli su stravičan prizor. Gardaševićevo beživotno tijelo, sa više povreda u predjelu glave, bilo je na krevetu u jednoj od soba. O tome je odmah obaviještena policija, koja je ubrzo stigla na lice mjesta i blokirala dio grada u kojem se nalazi Gardaševićeva kuća jer je bilo očigledno da je u pitanju ubistvo. Uviđaj na licu mjesta obavila je viši državni tužilac Danka Ivanović Đerić, koja je naložila da se tijelo pošalje na obdukciju.

Do kasno u noć taj dio Rastoka bio je blokiran, a krim služba i forenzičari su izuzimali tragove iz kuće i dvorišta ubijenog Nikšićanina. Izuzeti su i snimci sa nadzornih kamera sa jednog od obližnjih objekata. Kriminalistički tehničari su sa lica mjesta izuzeli više tragova, među kojima i uzorke krvi i DNK kako bi pokušali da identifikuju napadača. Pronađeni tragovi su upućeni na vještačenje u danilovgradski Forenzički centar.

Gardašević je, navodno, poslednji put viđen u utorak po podne.

Pretpostavlja se da je ubistvo izvršeno u utorak veče, a Gardašević je usmrćen sa više udaraca tupim predmetom u predjelu glave.

Policija je uzela izjave od Gardaševićevih komšija i bliže rodbine, a izjavu je dao i njegov otac. Inspektori nikšićke kriminalističke policije su provjeravali alibi više osoba koje su bile bliske sa ubijenim.

Još uvijek nije saopšteno da li ima osumnjičenih i dokle je stigla istraga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com