DF O ROČOŠTU PRED APELACIONIM SUDOM: To je samo dio režimskog plana da eliminišu najjačeg protivnika - Volim Podgoricu

DF O ROČOŠTU PRED APELACIONIM SUDOM: To je samo dio režimskog plana da eliminišu najjačeg protivnika

Zakazano ročište pred Apelacionim sudom za “Državni udar” je, kako kažu u DF-u, samo dio plana “režimskih pravosudnih struktura kojima se želi najjači opozicioni savez eliminisati”.

“Cilj je da se novim dokazima pred čitavom crnogorskom javnošću po ko zna koji put razobliči ova vulgarna sudska farsa”, poručuju iz DF-a.

“Ne bi li se lideri DF-a likvidirali ili utamničili, a Milo Đukanović još jednom pod plaštom odbrane nezavisnosti namaknuo još jednu sumnjivu većinu na predstojećim izborima. Treba li podsjećati da je ODT prošle nedjelje podiglo krivičnu prijavu protiv Andrije Mandića, Milana Kneževića i Predraga Bulatovića za koju je predviđena kazna do pet godina zatvora, i to zbog svojih govora u Skupštini, u kojima su jasno ukazivali na Vladine diskriminatorske mjere protiv SPC i srpskog naroda u Crnoj Gori”, poručuju iz DF-a.

Pozivaju UP da se odredi prema zvaničnom dokumentu MSP Srbije u kojem se “izvjesne državne strukture označavaju kao logistika za atentat na Milana Kneževića”.

“Do današnjeg dana advokati odbrane u postupku lažnog državnog udara, nisu dobili zvanični dokument od predsjednika Apelacionog suda Mušike Dujovića koje vijeće će odlučivati po njihovim žalbama, niti da li su u spise predmeta uvrštene MTN dobijene od Višeg javnog tužilaštva Srbije u kojima Saša Sinđelić priznaje da je po instrukcijama Milivoja Katnića lagao u svom svjedočenju, niti pismo Saše Sinđelića upućeno Suzani Mugoši u kojem joj traži 125 hiljada evra zato što je lažno svjedočio protiv lidera DF-a”, poručuju iz DF-a.

Njima je, kako navode, iz medija poznato da je sudija izvjestilac Seka Piletić, a njoj je kako dodaju u DF-u, Prva banka porodice Đukanović otpisala kredit u iznosu od 60 hiljada eura.

“Pošto smo za razliku od njih, mi pošteni protivnici, unaprijed ih obavještavamo da DF ima plan za sve, i tako će biti i ovog puta”, naveli su iz DF-a.

V.M.

1 komentar

  1. Aw, he did this quite a good post. In thought I wish to placed in writing such as this moreover C spending time and actual effort to produce a good article but exactly what can I say I procrastinate alot and never ever could have one thing done.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com