Home / NOVOSTI / Hronika / JEZIVE SLIKE ZVICERA U BOLNICI: Pogledajte kako supruga Tamara pokušava da ga odbrani

JEZIVE SLIKE ZVICERA U BOLNICI: Pogledajte kako supruga Tamara pokušava da ga odbrani

Tamara Zvicer (35), supruga Radivoja Zvicera (37), navodnog vođe “kavačkog klana” koji je prije nekoliko dana izrešetan dok je džogirao u kvartu u kom živi u Kijevu, prema pisanju ukrajinskog portala “Detektiv-info” saznaje da je ona pucala na napadače i tako odbranila svog supruga!

Prema snimcima koje je ovaj portal objavio jasno se vidi kako Tamara u ruci drži pištolj. Naime, ovaj portal objavio je i jezive slike Radivoja Zvicera iz bolnice.

1 / 4 FOTO: DETECTIVE-INFO.COM.UA

Podsjetimo, ukrajinska policija koja radi na rasvjetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe “kavačkog klana” Radoja Zvicera (37) pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsili su i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Službenik nacionalne policije, kako navode, uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefan Đukić (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije od kako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Dvojica osumnjičenih uspjela su da pobjegnu, a za dvojicom osumnjičenih, još uvijek se traga. Zvicer koji je pogođen sa tri hica u grudi je u teškom stanju i bori se za život.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com