DETALJI TRAGEDIJE KOD TIVTA, OVAKO SU STRADALI MLADIĆI IZ SRBIJE: Dan ranije pošli u Crnu Goru da podignu zarađeni novac - Volim Podgoricu

DETALJI TRAGEDIJE KOD TIVTA, OVAKO SU STRADALI MLADIĆI IZ SRBIJE: Dan ranije pošli u Crnu Goru da podignu zarađeni novac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Kukuljina, kod Tivta, poginuli su D.K. (25) iz Surdulice i S.M. (20) iz okoline Vladičinog Hana.

Dan ranije krenuli u Crnu Goru po ranije zarađeni novac. Odlučili su da se provedu prije povratka kući. Iz policije su naveli da se za sada ne zna koji od mladića je upravljao automobilom.

Automobil “pežo 307” srpskih tablica krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište raskrsnice – kružnog toka. Automobil je najvjerovatnije udario u jedan dio betonskih blokova kojim se formiraju pješačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru pri velikoj brzini, oba mladića koja su se u njemu nalazila, ispala su iz vozila i zadobila teške tjelesne povrede.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Poginule dvije osobe

Na licu mjesta povredama je podlegao mladić iz Vladičinog Hana, a dečko iz Surdulice, sa teškim tjelesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru. Nažalost, mladić je preminuo na putu do bolnice, javljaju crnogorski mediji.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, uz prisustvo pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Iz policije su naveli da će tijela stradalih u ovoj saobraćajnoj nesreći, biti transportovana u KBC Podgorica radi vršenja obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

-Od strane nadležnih vještaka biće sprovedena potrebna vještačenja, radi utvđivanja okolnosti i uzroka nastanka ove teške saobraćajne nezgode. Stradala lica imala su radne dozvole, po kom osnovu su i boravila u Crnoj Gori, saopštemo je jutros iz tivatske policije.

Gradnja kružnog toka u Kukuljini započeta je još 5. decembra prošle godine sa ugovorenim rokom za završetak radova od 65 dana, ali posao još nije završen.

(Vijesti/Večernje novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com