“SILOVAO ME JE I TUKAO” Jezivo priznanje Majka Tajsona, progovorio o paklu kroz koji je prošao kao dječak - Volim Podgoricu

“SILOVAO ME JE I TUKAO” Jezivo priznanje Majka Tajsona, progovorio o paklu kroz koji je prošao kao dječak

Najmlađi prvak u teškoj kateogriji mnogo je doprinio boksu kao sportu, a njegov put do vrha bio je veoma težak.

Legendarni bokser Majk Tajson kaže da silovanje kojim je bio izložen kao dječak nije uticalo na njegov život.

Tajson je u ringu bio strah i trepet, a njegov karakter jednim dijelom formirala je i trauma kroz koju je prošao u mladosti.

Kada je Majk Tajson priznao da je kao adolescent pretrpio silovanje, novinar “ESPN”-a Džeremi Šap koji ga je intervjuisao, ostao je u šoku.

“Bio sam dječak. On je bio stariji čovjek. Tukao me i seksualno zlostavljao. Nikad ga nakon toga nisam vidio. Naučio sam da to ne znači da si manje muškarac jer se dogodilo”, rekao je Majk.

“Gvozdeni Majk” ne voli pretjerano da govori o ovoj temi.

“Nikada nikome to nisam rekao. Nije mi nelagodno nego to je samo nešto što se dogodilo. Nije imalo veliki uticaj na moj život. Prebrodio sam to tokom borilačkih dana”, dodao je on.

Otac ga je napustio dok je išao u osnovnu školu ostavivši njegovu majku s troje djece. Život mu se promijenio iz temelja kada je imao 16 godina ostao i bez majke, a ubrzo nakon toga i bez sestre.

“Nikad nisam vidio majku srećnu zbog mene, zbog stvari koje radim. Znala me jedino kao divlje dijete koje trči po ulicama i dolazi kući s novom odjećom za koju je znala da je nisam kupio. Nikada nisam imao priliku da pričam s njom i da je upoznam. To me je slomilo lično i emotivo”, iskren je bio Tajson, koji je sa 13 godina već bio uhapšen čak 38 puta zbog sitnog kriminala.

Podsjetimo, Tajson se nedavno vratio treninzima, a govori se da se priprema za treći okršaj sa čuvenim rivalom Ivanderom Holifildom.

 

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com