970x250

NE STIŠAVAJU SE STRASTI U BUDVI: Odbornik DF-a tvrdi da mu je prijetio suprug koleginice iz DPS-a

Odbornik u budvanskom parlamentu Đorđije Vujović (DF), podnio je krivičnu prijavu protiv supruga svoje koleginice iz skupštinskih klupa Snežane Kuč (DPS), tvrdeći da mu je prijetio i pozivao ga na fizički obračun.

300x250

U krivičnoj prijavi u koju su Vijesti imale uvid, piše da je odbornik Demokratskog fronta istakao da se ne osjeća ugroženim.

Savjetnik predsjednika Opštine inspektorima je ispričao da se incident dogodio oko 13.45 sati, u hodniku koji vodi ka kabinetu gradonačelnika.

Rekao je da ga je neko dodirnuo u predijelu leđa, pozvao po prezimenu, da se okrenuo, vidio čovjeka kojeg ne poznaje i pitao ga – ko ste Vi?

“On je podigao ruku i počeo da mi prijeti prstom, tačnije kažiprstom, govoreći mi: ‘Slušaj ti Vujoviću, ja sam suprug Snežane Kuč, ti si uvrijedio moju ženu na skupštini. Tačno je da ona drži pljeskavice i od toga izdržava svoju porodicu”.

Odbornik Fronta kazao je i da je tom čovjeku povišenim tonom odgovorio da spusti prst ako hoće da razgovara sa njim, objašnjavajući mu da jeste to rekao na skupštinskom zasijedanju:

“I pohvalio da je to najbolji hamburger u gradu i da je to pošten rad, a ne krađa mandata kojim se bavi njegova supruga. I bolje je da prži pljeskavice, nego da se bavi političkim lopovlukom”.

“On me je tada pozvao da izađem vani da se potučemo i ja sam mu rekao da nema problema i okrenuo se prema izlazu… Tada mi je rekao da ‘idemo na Jaz da se tučemo’, na šta sam mu ja rekao da izlazi napolje i da mi ne pada na pamet da se tučem po plažama”, kazao je Vujović inspektorima.

Dodao je i da je tada pitao obezbjeđenje ko je tom čovjeku dozvolio da uđe u službene prostorije.

I uoči i na dan glasanja o inicijativi za smjenu čelnika Opštine Budva, obilježili su veliki incidenti. Pristalice lokalne vlasti napadali su nezavisnog odbornika Stevana Džakovića, koji je najavio da će podržati smjenu lokalne vlasti i glasati uz Demokratsku partiju socijalista i Crnogorsku…Optuživali su ga da je korumpiran, što je on negirao.

Policija je danas podnijela prekršajne prijave protiv 21 osobe zbog, kako su objavili, počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru a u vezi događaja ispred zgrade Opštine Budva 29. maja.

 

(Vijesti)

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close