POLICIJSKA AKCIJA U NIKŠIĆU: Oduzeta droga, uhapšena jedna osoba - Volim Podgoricu

POLICIJSKA AKCIJA U NIKŠIĆU: Oduzeta droga, uhapšena jedna osoba

Nikšićka policija kontinuirano sprovodi aktivnosti iz svoje nadležnosti prema licima koja se bave tzv. uličnom prodajom opojnih droga.

“Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice F.S. (26)”, saopšteno je iz Uprave policije.

Pronađeno je 14 pvc pakovanja opojne droge marihuane ukupne bruto mase oko 150 grama, kao i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Kriminalistička obrada lica F.S. ukazala je na sumnju da su pomenuta opojna droga i vaga vlasništvo I.S. (24) iz Nikšića.

“Sa navedenim je upoznat nadležni državni tužilac po čijem je nalogu I.S. lišen slobode i uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga priveden nadležnom tužilaštvu”, zaključeno je u saopštenju.

1 komentar

  1. I’m curious to find out what blog platform you have been working with? I’m having some small security problems with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com