JOKOVIĆ: Jedinstvenom opozicijom do promjene vlasti - Volim Podgoricu

JOKOVIĆ: Jedinstvenom opozicijom do promjene vlasti

Jedinstvenim nastupom opozicije može se doći do promjene vlasti, kao i prijeko potrebne promjene sistema vrijednosti, poručio je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, na sjednici Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP CG. U tom smislu, kako je istakao, SNP je spremna da doprinese stvaranju države koja će biti prepoznata po radu, poštenju i uspješnosti njenih građana, a ne po aferama i problemima.

Joković je istakao da je SNP čvrsto na svom kursu na kojem je od početka, a to je, kako je naveo, bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina.

“Članovi IO dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način”, navodi se u saopštenju te partije.

Najavljeno je da će rukovodstvo partije u narednom periodu obići sve opštinske odbore.

“Konstatovano je da je u onim odborima u kojima to još uvijek nije urađeno potrebno formirati izborne štabove, a sve u cilju podizanja insfrastrukture SNP-a u susret parlamentarnim izborima”, piše u saopštenju SNP-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com