PRAVNI ZASTUPNIK OPŠTINE BUDVA: Policija BESPRAVNO upotrebila silu, Krsta Radovića PRETUKLI preko mjere (VIDEO) - Volim Podgoricu

PRAVNI ZASTUPNIK OPŠTINE BUDVA: Policija BESPRAVNO upotrebila silu, Krsta Radovića PRETUKLI preko mjere (VIDEO)

Pravni zastupnik Opštine Budva advokat Vladan S.Bojić kazao je da ne razlikuje postupak američkog policajca koji je tokom hapšenja ubio Džordža Flojda u SAD sa postupkom policije jutros u Budvi tokom hapšenja čelnika opštine ovog grada.

“Zaista su napravili veliki problem. Policija je postala surogat opštine Budva. Policija je preuzela funkciju odbornika, predsjednika opštine i predsjednika Skupštine opštine Budva koje su tukli prilikom hapšenja. Krsta Radovića su pretukli preko mjere. Ubacili su suzavac u zgradu opštine. Budvu su pretvorili u Vuhan, u Budvu se ne može ući”, kazao je Bojić koji ističe da za svoji 58 godina života, višedecenijske sudske prakse nije video što se dešavalo jutros u Budvi. On je podsjetio da je ubistvo Džordža Flojda (46) diglo čitavu Ameriku na noge i izazavalo rasne nemire.

“U Budvi je policija protivzakonito upotrebila silu. Riječ je o bespravnoj upotrebi sile, ocijenio je Bojić dodajući da je policija upotrebila silu na predstavnike naroda”
Bojić je potvrdio da je u toku saslušanje čelnika Budve.

Bivši predsjednik opštine Budve i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović, obraćajući se okupljenim građanima u budvi kazao je da su danas svi Džordž Flojd i da svi imaju koljeno na vratu.

– Bez papira, pravnog osnova golom silom guše ljude. Koljenom na vratu. Ovo danas što se desilo u Budvi volja je jednog čovjeka Mila Đukanovića i njegove kriminalne klike, istakao je Krapović.

On je pozvao sve građane da dođu ispred stanice policije, jer se, kako je kazao, danas u Budvi brani demokratija i sloboda Crne Gore.

Policija u Budvi privela 23 lica zbog sprječavanja policijskih službenika u vršenju službene radnje

SPECIJALNA POLICIJA HAPSILA OPŠTINSKE FUNKCIONERE: Pogledajte dramatične scene iz Budve (VIDEO)

Lider Demokrata Aleksa Bečić pozvao je građane da brane član 2 Ustava Crne Gore
Bečić je obrazložio da se ne može uspostaviti, niti priznati vlast koja ne prostiče iz slobodno izražene volje građana.

– Građani Budve su na izborima 2016. Godine kriminalnu hordu poslali u prošlost. Mi ćemo biti ovdje spremni da branimo član 2 Ustava Crne Gore – poručio je Bečić.

V.M.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com