DRAMA U PODGORICI: Žena SKOČILA S MOSTA, spasio je policajac Rajko Minić - Volim Podgoricu

DRAMA U PODGORICI: Žena SKOČILA S MOSTA, spasio je policajac Rajko Minić

Službenik Uprave policije je hrabrim i nesebičnim postupkom, dovodeći svoj život u opasnost, spasio život ženske osobe koja je pokušala da izvrši samoubistvo utopljenjem u rijeci Morači.
Jutros oko 06,00 časova pripadnik Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata Rajko Minić, koji je bio na radnom zadatku, zaputi se na ka Mostu Blaža Jovanovića gdje je bila žena koja je htjela da se ubije.

“Nakon saznanja da jedno lice pokušava da izvrši samoubistvo skokom sa mosta Blaža Jovanovića u Moraču Minić je odmah krenuo na lice mjesta”, saopšteno je iz policije.
“Minić je u vodi primjetio lice i odmah bez razmišljanja krenuo u spasilačku misiju. Nakon više od 60 metara plivanja došao je do ženske osobe i uspio da dopliva do obližnje stijene i izvuče je ne površinu spasavajući joj tako život”, kazali su iz policije.
Ubrzo je došla policija, vatrogasci i medicinski radnici.


Pripadnici Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada Podgorica su uz pomoć čamca, izvukli žensku osobu i policajca na obalu rijeke Morače, ona je u cilju pružanja adekvatne medicinske pomoći transportovana u Urgentni blok.
“Službenik Minić Rajko je iskazao posebnu hrabrost i profesionalizam, jer je rizikujući
i sopstveni život uspio spasiti jedan život na čemu mu Uprava policije iskazuje puno
poštovanje.
Ovaj primjer hrabrosti i humanosti je za svaku pohvalu i uvažavanje”, ocijenili su iz policje.

A.K.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com