“REŽIM ANGAŽUJE ARMIJU BOTOVA” Demokrate demantuju da je “Jelena Ivanović” koja brani policiju njihov član - Volim Podgoricu

“REŽIM ANGAŽUJE ARMIJU BOTOVA” Demokrate demantuju da je “Jelena Ivanović” koja brani policiju njihov član

Svaka država u svom dijelu internet-galaksije ima botove, anonimne komentatore koji se javnosti obraćaju ispod članaka, kako u novinarskom, tako i u anatomskom značenju. Samo se crnogorski diktatorski režim dosjetio da ode i korak dalje i osniva i cijele botovske portale. Tako su DPS botovi, umjesto skučenog prostora koji su imali u komentatorskim rubrikama režimskih portala, dobili priliku da se razbaškare i počnu botovski da djeluju i na značajno širem području, saopštile su Demokrate.

Pritom, kako kažu, režimskim botovskim medijima lažni profili služe da pletu mreže brutalnih neistina sa ciljem nanošenja političke štete Demokratama i kompletnoj opoziciji.

“Tako je nekoliko režimskih portala prenijelo komentar poslat sa jednog lažnog naloga na Fejsbuku, čiji i naziv jasno sugeriše da je riječ o nalogu formiranom isključivo u svrhe botovanja. Lažni nalog nosi tipičan botovski naziv „Jelena Ivanovic II“ i, opet tipično za botove, predstavlja se kao član one političke grupacije kojoj svojim botovskim djelovanjem želi da nanese štetu, pa se tako, za ovu priliku „Jelena Ivanovic II“ predstavila kao član Demokrata. Ne sumnjamo u postojanje i Jelena Ivanovic III, IV, V i tako redom jer DPS, sasvim je izvjesno, ima političkih saboraca iz devedesetih godina od kojih je mogao i da uči i usavršava botovske strategije.

U bestidne laži koje DPS, preko svojih botovskih portala, pokušava da konstruiše, niko neće povjerovati. Takođe im neće poći za rukom ni ono što, upošljavajući svoje botovske jedinice, žele da postignu – da relativizuju nasilje koje se juče odigralo naočigled cijele Crne Gore. U svojoj bestidnosti, spremni su, kao što vidimo, da relativizuju i bacanje suzavca na djecu. Crna Gora im to neće oprostiti, uzalud im je i na stotine „Jelena Ivanovic II“.

Da je potpuno jasno o čemu je ovdje riječ, potvrđuje video-snimak koji dostavljamo javnosti na uvid, a iz kojeg se jasno vidi da je suzavac ispaljen od strane policijske hunte”, zaključuju Demokrate.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com