MIODRAG BOŽOVIĆ RASKINUO SARADNJU SA RUSKIM KLUBOM: Grofu će biti isplaćeno 12 miliona rublji - Volim Podgoricu

MIODRAG BOŽOVIĆ RASKINUO SARADNJU SA RUSKIM KLUBOM: Grofu će biti isplaćeno 12 miliona rublji

Crnogorski trener Miodrag Grof Božović nije više trener ruskog premijerligaša Krila Sovjetov.

Klub iz Samare je na zvaničnom sajtu objavio da je sporazumno raskinuo saradnju sa Božovićem i njegovim štabom u kojem su bili Vojo Ćalov, Saša Petrović i Milorad Bajović.

Objavljeno je i da će ekipu naredne dvije godine voditi Andrej Talalajev uz pomoć Sergeja Korniljenka, Vladimira Kuhlevskog i Viktora Hausa.

Da je kraj saradnji blizu juče je najavio sport24.ru, pošto su Krila sudijskom pljačkom na gostovanju lideru lige Zenitu 2:1, skliznula na dno tabele, tri boda ispod zone opstanka.

Problemi Božovića počeli su krajem prošle godine promjenom rukovodstva u Krilima, koje je Spartaku u januaru posudilo a potom i prodalo Aleksandra Soboljeva, prvog strijelca ekipe i reprezentativca Rusije, kojeg je prošlog ljeta angažovao Grof.

U posljednjoj utakmici Krila su izgubila od Zenita, sa dva gola sa penala Artjoma Dzjube, kapitena “zbornaje”, kojeg je upravo Grof lansirao u selekciju Rusije.

Snimci su pokazali da je jedan penal neopravdano sviran, a Grofovoj ekipi je uz to poništen i gol na stadionu najbolje ekipe u Rusiji.

Božoviću će, kako saznaje ruski novinar Sergej Jegorov biti isplaćena odšteta od 12 miliona rublji, što približno iznosi 155 hiljada eura.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com