RAONIĆ: Razmišljao sam da dođem u Crnu Goru

Kanadski teniser crnogorskog porijekla Miloš Raonić kaže da je dobio poziv da učestvuje na Adrija turu, ali da osjećao da je dolazak u Evropu bespotrebni rizik.

“Nikada nijesam igrao pred svojom rodbinom u Crnoj Gori, pred bakom, tetkama i ujacima. Jesam razmišljao, ali uz US open, nijesam se video kako putujem u Evropu i potom nazad, osjećao sam da je to bespotrebni rizik. Takođe, razumio sam da vjerovatno neće biti publike, a naročito se ne bih osjećao komfornim sa promotivnim događajima koji su se održali”, kazao je Raonić u intervjuu za kanadski TSN.

On je rekoa da je Novak Đoković uglavnom pozitivno predstavljao igrače, ali da će mu posle Adrija tura biti potrebno neko vrijeme da povrati poverenje.

“Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US openu, rekao je da ne vidi kako Gren slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Poslije svega što se dogodilo njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga… Za druge stvari, mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju s kojom se suočavamo, biće mu potrebno neko vrijeme da povrati povjerenje”, rekao je Raonić, prenosi Sport klub.

Finalista Vimbldona iz 2016. godine smatra da su nekorektni komentari oca Novaka Đokovića prema Grigoru Dimitrovu – Srđan je rekao da je bugarski teniser naštetio Srbiji, Hrvatskoj i porodici Đoković.

“To su potpuno nekorektni komentari. Bilo je i drugih stvari koje su mogle da uzrokuju, možda Novakov odlazak na košarkašku utakmicu na kojoj se sreo sa Jokićem koji je poslije bio pozitivan. Mnogo je tu tračeva u ovom trenutku i mislim da je svrsishodnije u ovom trenutku fokusirati se na: ‘U redu, nije uspelo, šta možemo da uradimo bolje kako bismo vratili teniske turnire?”, rekao je Raonić.

 

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close