PROMOTIVNE GODIŠNJE ULAZNICE ZA NACIONALNE PARKOVE: Neograničen broj ulazaka za samo 13,5 eura - Volim Podgoricu

PROMOTIVNE GODIŠNJE ULAZNICE ZA NACIONALNE PARKOVE: Neograničen broj ulazaka za samo 13,5 eura

Godišnje ulaznice za svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine u Kolašinu mogu se naći u prodaji po cijeni od 13,50 eura.

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore kroz kampanju “Priroda je moj dom” osmislilo je dodatne povoljnosti kada je u pitanju posjeta zaštićenim područjima, pa se uz kupovinu godišnje ulazanice stiče mogućnost neograničenog broja ulazaka u svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine do kraja kalendarske godine.

“U okviru kampanje Priroda je moj dom“ Nacionalni parkovi Crne Gore izradili su i podjelili besplatne ulaznice za oko 70.000 učenika osnovnih škola na teritoriji Crne Gore. Za organizovane grupe, omogućili smo popust 50 odsto na cijene dnevnih ulaznica. Pripremili smo i popust od 50 odsto na cijenu godišnje ulaznice, koja podrazumijeva neograničen broj ulazaka tokom godine u svih pet nacionalnih parkova i Botanički vrt Dulovine. Podaci iz prethodnih godina govore o sve većem interesovanju domaćih turista za nacionalne parkove, pa očekujemo da će godišnje ulaznice naići na veliko interesovanje naših građana, kao i da će mališani sa dobijenim karticama za besplatan ulaz u parkove provesti ljetnji raspust u najvrjednijem prirodnom ambijentu, u našim nacionalnim parkovima”, kazali su iz JPNPCG.

Godišnje ulaznice svi zainteresovani mogu kupiti na kontrolno-naplatnim punktovima u nacionalnim parkovima, ali i u Upravi JPNPCG u Podgorici (Trg Bećir bega Osmanagića 16).

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com