BUDVANSKA POLICIJA SINOĆ TUKLA VATROGASCA? Bošković noć proveo u kotorskoj policiji “zbog opasnosti” po bezbjednost - Volim Podgoricu

BUDVANSKA POLICIJA SINOĆ TUKLA VATROGASCA? Bošković noć proveo u kotorskoj policiji “zbog opasnosti” po bezbjednost

Budvanski vatrogasac Dalibor Bošković, koji je juče saslušavan u policijskoj stanici u Budvi, navodno je fizički maltretiran, a nakon što je tražio midicinku pomoć zbog bolova, na vlastiti zahtjev je odveden u policijsku stanicu u Kotoru, gdje je proveo noć.

Ovo je za Portal “Volim Podgoricu” potvrdio Boškovićev advokat Dimitrije Dapčević.

Dapčević kaže da mu je Bošković sinoć kazao da su ga policajci nekoliko puta udarili otvorenom šakom u predjelu lica.

“Ja sam, za vrijeme njegovog saslušanja u policiji morao da odem na kratko do kancelarije, a kada sam se vratio on mi je rekao da je fizički maltretiran. Iz policije to demantuju”, kaže Dapčević za naš portal.

Bošković je u Dom zdravlja odveden poslije sat i po od događaja jer se žalio na bolove u uhu.

Saslušanje kod tužioca je zakazano za jutros u 9 čaova, a Boškoviću se stavlja na teret napad na službeno lice tokom dramatičnih događanja u Budvi u periodu od 17. do 24. jula.

Kako nam je kazao advokat Dapčević, Bošković je, kao građanin, prisustvovao protestima građana zbog političkih previranja u Budvi, kada je novoformirana skupštinska većina, koju je obezbijedio bivši odbornik DF-a Stevan Džaković, preuzela vlast od vladajuće većine koja je vlast osvojila na izborima.

Nakon sjednice novoformirane većine u Hotelu Avala, gdje je, glaovima 17 odbornika “razriješeno” rukovodstvo Budve došlo je do protesta građana, i sukoba a jakim policijskim snagama koje su imale zadatak da obezbijede sprovođenje “nove volje građana”.

Inače, policija je nakon nemira, privela sedam vatrogasaca Službe zaštite i spasavanja Budva, i pretresla tamošnju vatrogasnu stanicu od “temelja do krova” ostavivši haos.

V.R.

PROČITAJTE I OVO

PRIVOĐENJE VATROGASACA U BUDVI: Posle hapšenja ostavili haos u vatrogasnoj stanici, sve ispreturano i pobacano (VIDEO)

V. Mitrović 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com