970x250

PEROVIĆ: Ne poznajem Anđelu Ivanović i nijesam večerao s njom

Nakon reagovanja Anđele Ivanović (Crnogorska) i osporavanja navoda iz SNP-a da je bila na večeri sa kriminalcima i vlasnikom obezbjeđenja “Securitas Montenegro”, te tvrdnje je danas demantovao i Darko Perović , vlasnik te Agencije.

300x250

Ivanović je nova odbornička većina predvođena DPS-om izabrala za predsjednicu Skuštine Opštine Budva.

“Oštro osuđujem iznošenje grubih neistina sa ciljem nanošenja štete meni lično, kao i kompaniji na čijem sam čelu. Laž je da sam bio na pomenutoj večeri u restoranu na Svetom Stefanu, a dotičnu gospođu ne poznajem. Kompanija “Securitas Montenegro” nije potpisnik bilo kakvog ugovora sa Opštinom Budva”, navodi Perović.

Kaže kako su “poslovni angažani sa Opštinom Budva bili povremeni”.

Primjećeno je angažovanje nekoliko naših radnika, što nije ništa neobično, uzme li se u obzir da svaki zaposleni , navodi Perović, van svog radnog vremena, ima pravo na honorarni angažman.

“Kao kompanija koja poštuje građanska prava i slobode, na taj izbor niti želimo, niti možemo da utičemo. Svi naši radnici svoj posao na radnom mjestu obavljaju profesionalno, bez ikakvih politickih, vjerskih ili nacionalnih obojenosti”, kazao je Perović.

Vlasnik obezbjeđenja Securitas Montenegro ističe da mu prije prije objavljivanja spornog teksta nije pružena prilika da potvrdi ili demantuje navode, pa je “prinuđen sam da to učini na ovaj način”.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

1 komentar

  1. Sve vam vjerujem.Ali pomenuta Gospođa je željna Vlasti vidi se to na njene Intervjue a naročito kod Šukovića najvećeg istraživača Crnogorske Nacije na svijetu?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close