RADOVIĆ: Odbornici DPS-a naredili prebijanje djece JOVANOVIĆ: Vlasnik privatnog obezbjeđenja je ministar Bošković (VIDEO)

Odbornicima DF-a i Demokrata i jutros je zabranjen ulazak u zgradu budvanske opštine.

U zgradu Opštine već 12 dana ne mogu ni građani Budve, koji imaju potrebu da završe neki posao.

Krsto Radović je poručio jutros ispred zgrade Opština Budva prvi put za tri i po godine, nje isplatila platu zaposlenima.

“To je prvi pečat DPS-a i pljačke DPS-a. Apelujem na budvansku policiju. Pozivam ove odbornike i ljude da povuku naredbu koju su dali policiji koja tuče i maltretira naše sugrađane. Jauci iz budvanske stanice milicije se čuju svakodnevno, tamo se prebijaju budvanska djeca. Ta djeca izlaze istraumirana pod ogromnim stresom i bolovima. Ta policija radi po naredbi Nikole Divanovića, Vladimira Bulatovića, Predraga Jelušića, i Suzane Pribilović. To je SS divizija DPS- a koja je spremna da strijelja građane ako im naredi šef partije. Predvodnik odborničke grupe koja podržava takozvanog predsjednika opštine je Marko Vuković, Gojko Ljubanović, Snežana Kuč, Vesna Nišavić, Dragana Pima, Boris Rafailović, Milija Sekulović, Božo Lazović, Predrag Dajković, Sanja Đedović, Milan Zec, Goran Boreta, Milica Petričević, Marina Gardašević, Predrag Milašević, Anđela Borilović (Ivanović) i Stevan Džaković” kazao je Radović  i pozvao ih da povuku naredbu po kojoj postupa budvanska policija i prebija građane.

Šef Carevićevog kabineta Nikola Jovanović je kazao da im je danas ponovo zabranjeno da uđu i spriječeni da rade ono za šta ih je narod izabrao.

On je rekao da je angažovano privatno obezbjeđenje čiji je vlasnik multiministar Predrag Bošković i da su, kako je kazao, po njegovoj naredbi oni ovdje da sprečavaju građane da ostvaruju svoja prava.

“Dakle, ministar DPS sa još jednom ministarkom Suzanom Pribilović i 17 odbornika DPS, SD, Crnogorske i onog nezavisnog odbornika od pameti, Stevana Džakovića sprečavaju nas da uđemo. Poručujem im da će tako morati da rade do zadnjeg dana, ostalo je još 58 dana kada ćemo vas konačno odavde, voljom građana, naglavačke izbaciti iz fotelja. Neviđenu torturu koju su sproveli prema građanima Budve, nećemo zaboraviti ni oprostiti”, kazao je Jovanović.

V.M. 

loading...
Tagovi

Slične Objave

3 komentara

  1. Treba neki spisak napravit ovih Boškobića, Dibanovića i ovih njuškala njihovih, kad padnu s vlasti da odgovaraju. Ovo im se ne smije zaboravit ka u Srbiju poslije Sloba. Te ždralje treba hapsit i progonit s familijama odavde.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close