ŽABLJAČKE DEMOKRATE: Osuđujemo kršenje Ustava i progon u Budvi - Volim Podgoricu

ŽABLJAČKE DEMOKRATE: Osuđujemo kršenje Ustava i progon u Budvi

“Juče održanu sjednicu Skupštine opštine Žabljak, obilježio je nastavak sprovođenja pogubne politike DPS vlasti. Naime, predsjednik Opštine Veselin Vukićević predložio je na dnevni red odluku o prodaji zemljišta autobuske stanice, što je još jedna u nizu odluka koje se suprostavljaju interesima građana i opštine. Očigledno je da iza svega stoji partijska i finansijska računica, kako bi se i ova imovina predala u vlasništvo i na upravljanje nekome iz vrha režima”, saopštili su iz žabljačkog kluba odbornika Demokrata.
Autobuska stanica u gradu turizma, navode u saopštenju, može i mora da funkcioniše rentabilno, a odsustvo sposobnosti, inovativnosti i kadrova vladajuće strukture nije opravdanje da se išta prodaje. Takođe, u prilog ovoj tvrdnji, navode, ide i izjava predsjednika Opštine da vlast nema kadrova da upravlja Autobuskom stanicom i da ona konstantno posluje sa gubitkom.
“Takođe, o potpunom odsustvu odgovornosti prema građanima svjedoči i izvještaj direktora JKP Rajka Boškovića iz koga se vidi da u periodu kada voda nije bila za piće, o tom nijesu obavijestili građane. Klub odbornika Demokrata Žabljak oštro osuđuje gaženje Ustava Crne Gore i osnovnih ljudskih prava u Budvi, kao i progon funkcionera Demokratske Crne Gore. Svjedočimo posljednjim trzajima posljednjeg autokratskog režima na tlu Evrope, zaključuju u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com