DPS: Bračni par Kasalica nije priveden zbog litija, nego zbog optužbi za kriminalna djela

Demorkatska partija socijalista (DPS) saopštila je da “Demokratski front, po običaju, obmanjuje i pokušava da mijenja teze: nije bračni par Kasalica priveden zbog njihovih političkih i vjerskih uvjerenja, već zato što se terete za krivična djela i zloupotrebe službenog položaja i utaje poreza i doprinosa u procesu pokrenutom mnogo prije litija.”

Bračni par, Zdravko i Makedonka Kasalica sinoć je, uz prekide, saslušavan deset sati, nakon čega je oboma određeno zadržavanje do 72 sata.

“To što DF i njihovi mentori, smatraju da političko – crkveni angažman bilo kojeg pojedinca, oslobađa to lice odgovornosti pred zakonima države Crne Gore, njihova je velika zabluda. Ova pogrešna pretpostavka uzrok je mnogih “nesporazuma” između onih koji smatraju da je dovoljno sakriti se iza crkve a onda, uzurpirati zemlju, graditi nelegalno, nepriznavati većinsku volju birača, bježati od pravde i prava… Pred organima države Crne Gore svi su jednaki bez obzira na političko ili vjersko uvjerenje. Takav princip se primjenjuje uostalom i prema članovima i funkcionerima DF, kao i naše partije, pa ne vidimo razlog da se crkveni aktivisti drugačije tretiraju. Očigledno, u promijenjenim ulogama, DF ovakvim temama kao što je piča o Kasalicama samo otaljava posao podrške SPC u izbornoj kampanji”, saopšteno je iz DPS-a.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

  1. Nije govno no se pas posrao. Drpesovci izmisljaju razloge hapsenja bračnog para Kasalica. Tragate sta su stekli za 30 godina poštenog rada. Što ne procesuirate, Mila, seku, braca, sestriča, kunove…. TU NESMETE! Ovo je očigledno zastrasivanje ove porodice i drugih časnih ljudi. Ma svi trrba da poksžu otpor ovoj nečasnoj režimskoj mafiji !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close