970x250

VUČUROVIĆ: Uzalud nova prljava kampanja protiv Andrije Mandića, dolazi vrijeme pravde

Nije slučajno što se preko režimskih medija ponovo rasplamsala kampanja laži i podvala protiv Andrije Mandića i Demokratskog fronta. Odlazeća diktatura zna gdje su temelji beskompromisnog otpora i gdje je političko utvrđenje o koje će razbiti glavu i zločinački režim i njegov vođa, poručuje poslanik ovog političkog saveza Jovan Vučurović.

300x250

“I shvatljivo je da ta kampanja, koja je kombinacija straha i mržnje, ne prestaje jer Andrija Mandić, kao lider srpskog naroda, jeste najveći problem koji ovaj režim ima, od koga su kretale, a kretaće i u buduće, glavne akcije protiv kriminalne vlasti i odbrana temeljnih istorijskih i tradicionalnih vrijednosti Crne Gore. Tako će i političke bitke protiv diktature koje slijede biti u znaku Andrije Mandića i DF, kao i svih drugih opozicionih subjekata i slobodnih građana. I znajući sve to, razumijemo bijes režima, i razumijemo ostrašćenost njihovih medija koji su potpuno posrnuli i stavili se u službu zla”, naveo je Vučurović.

Kako je istakao, treba da znaju svi koji su se uvalili u ovaj prljavi i nečasni posao da dolazi vrijeme pravde, a ona će, tvrdi Vučurović, zakucati na vrata svih onih koji su uništavali, pljačkali, podmetali, vršili druge zločine, kao i onih koji su im u tome pomagali i služili.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close