PROBLEMI PODSTANARA: Petar Strugar se iselio iz kuće Ivane Žigon, evo šta se desilo

Glumac Petar Strugar živio je jedno vrijeme u kući Ivane Žigon, međutim prestao je da plaća rentu i riješio je da potraži novi krov nad glavom.

Iako mu se u početku Ivanina nekretnina veoma sviđala, vremenom je ipak shvatio da je prevelika za njega.

– Petru se jako dopala kuća koju je iznajmljivao, ali je u jednom trenutku shvatio da je prevelika za njega samog. Ima oko 250 kvadrata i zaista je prostrana, ali tu ima i mnogo stvari oko kojih mora da se vodi računa. Kuća je na dva nivoa, tu je i velika terasa, ali Petar nije imao dovoljno vremena da u njoj uživa. On je ovih dana posvećen snimanjima Šotrinog filma, a čim se kamere ugase, svaki slobodan trenutak provodi u konjičkom klubu koji se nalazi nedaleko od Beograda okružen prirodom i daleko od gradske vreve, koji mu je velika ljubav. Shvatio je da dosta vremena utroši na put ka salašu, te da ukoliko se preseli negde bliže, ostaće mu mnogo više vremena da se posveti životinjama – otkriva  izvor upućen u situaciju i dodaje:

FOTO: E-STOCK/MASANORI YOSHIDA

“Nekoliko dana je razmišljao i odlučio da je ipak vrijeme da pronađe neko novo mjesto za život. Kako je do sada iznajmljivao kuću oko koje ima dosta briga i koja ima veliko dvorište o kojem mora da se vodi računa, riješio je da sebi olakša pa da se useli u stan. Nije dugo tražio i brzo je naletio na jedan baš po njegovoj mjeri. Kvadratura je manja nego kuća porodice Žigon, a i lokacija mu znatno više odgovara. Popričao je sa porodicom Žigon i oni su razumjeli, ostali su u dobrim odnosima i nikakvih nesuglasica nije bilo – navodi izvor za “Blic”.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close