U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Dva mladića pokušala da siluju maloljetnicu - Volim Podgoricu

U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Dva mladića pokušala da siluju maloljetnicu

Dvojica mladića iz Prnjavora, M.K. (21) i M.N. (23),  osumnjičeni su da za pokušaj obljube dvanaestogodišnjakinje u Prnjavoru 21. jula,  saopšteno se iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako je navedeno, osumnjičeni su za krivično djelo obljuba u pokušaju sa djetetom mlađim od petnaest godina, javljaju Nezavisne.ba.

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva, nakon ispitivanja osumnjičenih, zbog osnova sumnje predložio je pritvor.

Pritvor je predložen zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te postojanja okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni dovršiti ili ponoviti krivično djelo i što bi puštanje na slobodu osumnjičenih rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda.

Policiju  je pozvana u pomoć u utorak oko jedan sat iza ponoći pozvao 15-godišnji Prnjavorčanin L.Ž., koji je telefonom dojavio da se nalazi nadomak Srednjoškolskog centra, gdje je bio sa maloljetnom drugaricom. Nešto prije toga, po njegovoj prijavi, prišla su im dva nepoznata muškarca od kojih je jedan od njih pokušao da izvrši obljubu nad djevojčicom.

L.Ž. je policajcima koji su ubrzo stigli ispričao da su ga mladići prislili da napusti lice mjesta, a da mu je jedan od njih oduzeo mobilni telefon kada je pokušao da pozove policiju. U obližnjoj ulici on je uspio da zaustavi jedan automobil i sa vozačevog telefona alarmira nadležne.

Policajci su ubrzo pronašli mladiće i djevojku. Ona je ispričala da je odmah nakon što su iz dvorišta škole otjerali njenog druga, jedan od dvojice mladića počeo da je ljubi i hvata rukama po dijelovima tijela, u čemu je, srećom, spriječen dolaskom policije.

Nezvanično se saznaje da su mladići još od ranije poznati policiji po raznim preskršajnim i krivičnim djelima, kao i da je te noći kod njih utvrđeno prisustvo alkohola u krvi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com