Stogodišnjakinja se oporavila od koronavirusa - Volim Podgoricu

Stogodišnjakinja se oporavila od koronavirusa

Stogodišnja žena iz Indije oporavila se uspješno od koronavirusa, prenijeli su mediji.

Indijka iz države Karnataka, izjavila je da se izliječila, zahvaljujući doktorima koji su jako dobro brinuli o njoj, pošto joj je dijagnostifikovan Covid-19,prenosi Anadolija.

India Today navodi da to nije samo najstarija osoba kojoj je u toj zemlji dijagnostifikovana korona, već je to i najstarija osoba koja se od bolesti, koja trenutno hara svijetom, u Indiji i oporavila.

“Pored redovnih obroka, davali su mi i po jednu jabuku. Dali su mi ljekove, injekcije, oporavila sam se. Covid-19 je nešto poput prehlade”, kazala je ona.

Zvaničnici Ministarstva zdravlja Indije su saopštili da je sin stogodišnje pacijentkinje bio pozitivan na testu koji je obavljen 3. jula, dok je starici Kovid-19 dijagnostifikovan 16. jula.

Test na prisustvo koronavirusa, kojem je stogodišnja žena iz Indije podvrgnuta 22. jula, bio je negativan. Ističe se da su sin, snaja i unuk pacijentkinje bili na kućnom liječenju.

Indija je, prema sajtu worldometers.info treća zemlja na svijetu po broju zaraženih, sa skoro 1,5 miliona ljudi kod kojih je utvrđeno postojanje koronavirusa. Od toga je oko 32.000 umrlih.

2 komentara

  1. Aw, this became an exceptionally nice post. In thought I have to place in writing like this additionally – spending time and actual effort to make a good article… but exactly what can I say… I procrastinate alot and by no means often go carried out.

  2. hi!,I like your writing very much! share we communicate a lot more about your post on AOL? I require a specialist on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com