ŠARANOVIĆU 30 GODINA ROBIJE ZA UBISTVO ADVOKATA: Zreleca vrebao iz kola pa u njega sasuo 7 metaka - Volim Podgoricu

ŠARANOVIĆU 30 GODINA ROBIJE ZA UBISTVO ADVOKATA: Zreleca vrebao iz kola pa u njega sasuo 7 metaka

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 30 godina zatvora Vladimira Šaranovića zbog ubistva advokata Vladimira Zreleca 1. decembra 2015. godine na Vračaru, što je prva pravosnažna presuda za ubistvo nekog advokata u Srbiji.

Na sajtu Apelacionog suda je navedeno da su kao neosnovane odbijene sve žalbe i da je potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu.

Prvostepenom presudom iz novembra prošle godine Šaranović je osuđen na 30 godina zatvora zbog teškog ubistva i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Apelacioni sud u obrazloženju je naveo da “da je pravilno prvostepeni sud našao da su dokazi koji su u toku ovog postupka izvedeni ukazali da je upravo Šaranović lice koje je kritičnom prilikom lišio života Zreleca”.

Šaranović se nalazi u pritvoru od hapšenja dvije godine nakon ubistva, jer je bio u bjekstvu.

Što se tiče optužbe protiv njegove supruge za držanje droge, sud je pravosnažno odbio optužbu protiv nje.

Supruga ubijenog advokata, oštećena Anja Zrelac upućena je na parnični postupak radi ostvarivanja imovinsko-pravnog zahtjeva.

Šaranović je tokom suđenja negirao optužbe za ubistvo beogradskog advokata, potvrđujući da ga je poznavao i da ga je sa njim upoznao rođak Slobodan Šaranović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com