MANDIĆ I KNEŽEVIĆ PRETRESENI NA GRANICI, DF: Novi nitkovluk režima (VIDEO)

Službenici granične policije izvršili su pretres automobila u kome su bili poslanici Demokratskog fronta Milan Knežnević i Andrija Mandić.
“U danu kad je najavljeno formiranje velike pobjedničke koalicije koja će promijeniti Crnu Goru i donijeti bolju i ljepšu budućnost svim građanima, crnogorska policija je po naređenju šefa režima sat vremena vršila pretres Andrije Mandića, Milana Kneževića, njihovih vozača i stranačkih automobila, saopšteno je iz Demokratskog fronta.
Poslanici DF-a su, kako kažu iz ove partije, procesuirani tokom prelaska granice.
“Procedura koja je u početku bila ista za funkcionere DF kao i za ostale putnike promijenjena je nakon jednog poziva, koji je stigao iz izbornog štaba DPS-a i lidera te kriminalne organizacije. Nakon rutinske kontrole i kada su im vraćena dokumenta i gotovo poželjen srećan put, došlo je do naglog preokreta, ponovnog zaustavljanja i ponovnog uzimanja dokumenata. A policajci koji su vršili pretres podesili su ponašanje u skladu sa dobijenim instrukcijama, postali nadmeni i bahati, “uredno” zabili nos u svaku šupljinu vozila i detaljno prelistali  svaki djelić prtljaga”, kazali su id DF-a.
Iz DF-a dodaju da je ovo, još jedan dokaz u kakvoj se “panici i paranoji nalazi režim, koji pokušava da u donjem vešu lidera DF-a pronađe mogućnost za montiranje još jednog državnog udara i za obračun sa političkim neistomišljenicima koristi poslugu iz redova policije.”
U.S.
loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close