VATROGASAC DUŠKO VUJAČIĆ JE NAJBOLJI PODGORIČKI BAŠTOVAN: U svom rajskom vrtu obnavlja snagu za nove poduhvate (VIDEO) - Volim Podgoricu

VATROGASAC DUŠKO VUJAČIĆ JE NAJBOLJI PODGORIČKI BAŠTOVAN: U svom rajskom vrtu obnavlja snagu za nove poduhvate (VIDEO)

Podgorički vatrogasac Duško Vujačić iz Zete, najzaslužniji je što bašta njegove porodice već godinama mami uzdahe, a ove godine je, po drugi put, pobijedila na konkursu za najljepšu baštu Podgorice koji organizuju Portal Volim Podgoricu i Turistička organizacija Podgorice.

Duško kaže da ga posao vatrogasca ispunjava posebnim zadovoljstvom jer mu pruža mogućnost da spasava živote, ali i herojima treba odmor i razonoda. Dušku je to ovaj rajski vrt.
Imanje Vujačića u predgrađu Glavnog grada održavaju i njeguju svi članovi porodice, ali se najviše o njemu stara Duško.
“Baš jutros sam došao iz noćne smjene koja je bila burna, i mi smo umorni kao i svi ostali ljudi, ali kad se dođe kući, svojoj porodici i ovakvom dvorištu taj umor nestaje”, objašnjava Duško.
Porodica Vujačić se bavi i poljoprivredom, ali najviše ljubavi ipak poklanjaju dvorištu i sa ponosom se već dugi niz godina prijavljuju na Konkurs za najljepše podgoričke bašte.
“Naša bašta je možda najljepša od prijavljenih, ali sigurno ima još puno lijepih i ljepših bašta”, skromno kaže Duško poziva sve koji vode računa o svojim baštama treba da se prijave iduće godine i pokušaju da ih pobijede.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com