KOALICIJA OKO DEMOKRATA: Ubjedljivo ćemo pobijediti DPS na izborima

Nije prošlo ni pola sata od predstavljanja liste „Mir je naša nacija“, a iz “partije mrzitelja su bolno zapištali iznoseći niz nebuloza i otvoreno demonstrirajući strah”, saopšteno je večeras iz te kolacije u reagovanju na izjavu predsjednika Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikole Pešića. On je poručio da već na samom startu Demokrate čeka politički fijasko.

PEŠIĆ: Najtragikomičnija skupina na predstojećim izborima će biti Demokrate

“Da će DPS pobijediti na narednim izborima, tačno je isto koliko je tačno i da je predsjednik mladih DPS-a, mlad. Ipak, znamo da se „mladi“ gubitnik uplašio, ne toliko od izvjesnog poraza na izborima, koliko od činjenice da će posle izbora morati da se oproba na slobodnom tržištu rada. Vjerujemo da je nekome ko za sebe govori da će „kad poraste biti Milo“ to zaista fobično, ali Crna Gora je jedva izdržala kleptomansku porodicu Đukanović tako da joj jedan takav naslednik ne treba”, navodi se u reagovanju.

Kako navode, njima je jasno da poruke pomirenja, ljubavi, sloge i zajedništva izazivaju paniku i pometnju u štabu mrzitelja.

“Jasno nam je da naša opredijeljenost prema Evropskoj uniji kod DPS antievropljana i autokrata izaziva paniku. Jasno nam je da naš cilj da radimo u korist i u interesu građana i države Crne Gore kod sebičnjaka i kleptokrata izaziva nervozu. Ali nas to neće ni zaustaviti ni pokolebati, 30 avgusta ćemo vas ubijedljivo pobijediti i krenuti moralno i ekonomski da obnavljamo Crnu Goru”, dodaju u reagovanju.

Smatraju i da je DPS dokazao da ne umije i zato mora da ode.

“Počnite da raspremate kabinete, jer dolazi nova i poštena vlast. Dolaze stručni i sposobni ljudi koji će raditi za dobro Crne Gore”, zaključuje se u reagovanju.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

  1. politickobice dp-sa je napo virus ludila bijesne lisice.prvog septembra nastupice jauk od zemlje do neba kada u narodu omrznuta dps fukara poslije 3o god.izzivljvanja nad nesrecnim i magarecim cg narodom dozivi da budu i nista.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close