SRPSKA PJEVAČICA PUŠTENA IZ ZATVORA: Čeka deportaciju u centru za migrante

Pjevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, gdje se nalazila od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Pjevačica, osuđena na tri mjeseca, imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta, piše Kurir.
Nakon izlaska iz zatvora pjevačica je smještena u centar za migrante, gdje čeka deportaciju za Beograd, a njen momak, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvijek je na robiji u Brizbejnu.
Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22.500 dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, peru grafite…
Kako su srpski mediji pisali, pjevačica se najvjerovatnije odlučila na ovaj potez zbog velikih dugova koke je imala, odnosno jer još uvijek nije uspjela da vrati novac koji je pozajmila od zelenaša (50. 000 eura), za kupovinu stana na Voždovcu.
(Kurir)
loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close