U Podgorici za dan registrovano 20 požara - Volim Podgoricu

U Podgorici za dan registrovano 20 požara

U posljednja 24 sata pripadnici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada realizovali su ukupno 33 intervencije, a najbrojniji su bili požari kojih je u navedenom periodu bilo ukupno 20.

“Požari su gašeni na sljedećim lokacijama: Botun, kod “KAP”-a, brdo Srpska, kod deponije, Podhum, Golubovci, Vranj, Kokoti, Mataguži, Donja Gorica, Lovka, Lužnica, Potkrš , Sadine, Vranj,Tološi, naselje Pejton. U navedenom periodu izvršena je i jedna intervencija otvaranja stana radi ukazivanja pomoći nemoćnom licu i prevoz dvije cistijerne sa vodom za piće u bezvodna područja grada.Takođe izvršena je i jedna intervencija saniranja kolovoza nakon saobraćajne nesreće, a u toku prethodne noći izvršena je dezinfekcija KBC-a, domova zdravlja, hitne medicinske pomoći i klinike “Dijagnostika”, saopštili su iz SLužbe zaštite i spašavanja.

Zbog povećenog obima posla i brojnih požara na teritoriji susjedne opštine Danilovgrad, pripadnici Službe zaštite Glavnog grada su prethodne noći pružali pomoć kolegama iz Danilovgrada.

“Trenutno su aktivni požari u selu Lovka,Lužnica i u Kloptu. Požari u selu Lovka i Klopot se drže pod kontrolom pri čemu se štite obližnji objekti, a požar na Lužnici je stavljen pod kontrolom i trenutno ne ugrožava objekte. Ostale intervencije odnose se na službene i druge izlaske kao i ostale intervencije iz nadležnosti službe”, zaključeno je iz Službe zaštite i spašavanja.

1 komentar

  1. Nice post. I find out some thing more challenging on diverse blogs everyday. It will always be stimulating to see content using their company writers and rehearse a specific thing from their store. I’d prefer to use some with all the content on my weblog regardless of whether you do not mind. Natually I’ll provide a link on your web blog. Thank you sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com