MARKO BATO CAREVIĆ’: Policija se u potpunosti svrstala na stranu OKG DPS

DPS Pendrek & Pajser ekipa neprestano radi na nametanju svoje vlasti silom građanima Budve. Navikli su tako da rade i ne znaju drugačije, zaboravljajući da su se građani Budve oslobodili straha  i da ih nikakve prijetnje i ucjene neće odvratiti od želje da sebi i svojoj djeci omoguće bolju i ljepšu budućnost.

Retrogradne snage ove koalicije koriste sva moguća nedozvoljena sredstva represije i ucjene kako bi se dočepali fotelja iz kojih su narodnom voljom izbačeni.

“Policija se u potpunosti svrstala na stranu OKG DPS što je bilo već sasvim očigledno nakon primitivnog i divljačkog upada u Opštinu. Upad u zgradu lokalne samouprave desio se po nalogu Andrije Nikolića i njegovih budvanskih pulena Nikole Divanovića, Predraga Jelušića, Vladimira Bulatovića i Snežane Kuč koji su pozvali policiju da hapsi, prebija i guši suzavcem njihove sugrađane”, navodi se u saopštenju.

“Po starom receptu policija nastavlja da pokušava da zastraši simpatizere opozicije. Na njihovu žalost, bez ikakvog uspjeha. U poslednjih desetak dana svakodnevno pozivaju na razgovor građane koji su dolazili na prosteste ispred Opštine kada je OKG DPS Pendrek & Pajser koalicija organizovala nasilni i nelegalan upad nelegitimne vlasti. Ne daju i dalje mira vatrogascima kojima su na nečuven način prevrnuli vatrogasnu stanicu, hapsili ih i udarali. Prekjuče su pozvana na razgovor tri vatrogasca. Ne prezaju ni od privođenja maloljetnih osoba, koje žele da prikažu kao nekoga ko je remetio javni red i mir i ugrozio više od 500 policajaca koji su početkom juna zaposjeli Budvu i vršljali po njoj maltretirajući građane”, kazali su iz ove koalicije.

Građani Budve treba da znaju da su navedeni istaknuti članovi DPS-a pozvali policiju da prebija predstavnike lokalne vlasti i službenike, polomili su sva vrata na kancelarijama, odnijeli dio dokumentacije i opreme.

Javnost treba da zna da se policijski teror DPS vlasti u Budvi nastavlja. Policija na čelu sa komandirom Slobom Kovačevićem revnosno radi ne bi li OKG DPS pružili podršku u namicanju što većeg broja glasova ucjenama i utjerivanjem straha. Zaboravljaju da su oni služba svih građana Budve i Crne Gore i da im je zabranjeno djelovanje u korist bilo koje partije.

Pored pomoći privatnom obezbjeđenju ispred Opštine, bave se svakakvim nedozvoljenim radnjama iz njihovog represivnog arsenala ne bi li uticali na opredjeljenje građana.

Upotreba policije pokazuje sve veću nervozu kod predstavnika vlasti koji ni uz pomoć pendreka ne mogu da postignu željeni cilj. Građani su oslobođeni straha i ne plaše se udbaških metoda koje DPS i dalje pokušava da primjenjuje. Djelovanje policije proizvodi kontraefekat, jer sve veći broj građana pruža poruku pobjedničkoj koaliciji koju predvodi Marko Bato Carević pod sloganom Za budućnost Budve.

Nikola Divanović, umišljeni predsjednik Opštine Budva daje uputstva policiji po nalogu starih članova DPS štaba za rad na terenu.

U DPS izbornom timu glavnu riječ Boro Lazović, Krsto Ljubanović, Aleksandar Saša Tičić, Milenko Medigović, Đorđije Medin, a u terensku kampanju je uljučen i Zlatko Marović. Šef budvanskog izbornog tima DPS-a je Lazar Rađenović, bivši predsjednik opštine Budva.

“Dešavanja u proteklih petnaestak dana pokazala su ko u stvari upravlja Budvom. To sigurno nisu marionete postavljene na najodgovornije funkcije, već stara OKG DPS koja želi da povrati stari uticaj i dovrši započete poslove. Izbor kadrova koje su nelegalno postavili na funkcije to nedvosmisleno pokazuje. Primjenjuju se stare poznate metode pozivanja radnika na razgovor i potpisivanja podrške, s tim da se DPS ekipa našla u čudu pošto ih je odbio do sada nezabilježen broj ljudi”, dodaju iz koalicije ” Za budućnost Budve.

“Istrajnost naših sugrađana koji podržavaju pobjednički tim predvođen Markom Batom Carevićem, dokaz su sigurne pobjede na izborima 30. avgusta kada ćemo ovu kriminalnu organizaciju zauvijek odvojiti od fotelja i privilegija, bez kojih ne umiju da funkcionišu kao svi obični ljudi”, zaključuje se u saopštenju.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close