KNEŽEVIĆ POSLIJE UKIDANJA POTJERNICE: Objaviću snimak “PLAVA TORBA” a imam još materijala o Đukanoviću

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je za Novosti nakon ukidanja sa crvene Interpolove potjernice koju je za njim raspisala Crna Gora, da je bitno što baš u ovom momentu stiže odluka.
“Drago mi je što je došlo do ove odluke i to u momentu kada se raspisuju izbori u Crnoj Gori. Smatram ovu odluku, koja dolazi od visoke institucije kao što je Interpol, vrlo bitnom u smislu podrške da se sruši režim Mila Đukanovića” rekao je Knežević.

Na pitanje da li će objaviti snimak “plave torbe”, u kojem se, navodno, vidi kako daje novac Milu Đukanoviću, Knežević kaže da će to uraditi u konsultaciji sa svojim pravnim timom.

“Imam pored snimka “plave torbe” još materijala, ali ću ih objaviti u konsultaciji sa svojim pravnim timom. Ne znam kada će to biti. Takođe, imam podatke i o Milovim sredstvima u inostranstvu, a sve će biti objavljeno u dogovoru sa advokatima”, kazao je Knežević.

On navodi da će se sada ukljuljučiti u predizbornu kampanju u Crnoj Gori, te da će podržati opoziciju.

“Učestvovaću u kampanji. Podržaću opoziciju u borbi protiv Mila Đukanovića. Neću podržati nikog konkretno iz opozicije, već zajedničku borbu da se sruši režim Mila Đukanovića”, zaključio je. .

 

loading...
Tagovi

Slične Objave

3 komentara

  1. ПОЛАКО РУШИТИ РЕДОМ: мила, белоглавог радијатора, ћелаву бајрамовицу, “мутавог” ѕтанковића, нацицкану в.меденицу, подупираче измишљеног државног удара (чађеновића, мугошицу) и даље редом. само тесан је спуж. то треба специјалан смештај за њих на крнову. није лоше обновит ГРМОЖУР са добрим заштитним појасом итд., итд……!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close