PODRŠKA IZ EVROPSKOG PARLAMENTA: Butikofer poželio uspjeh koaliciji „Crno na bijelo“ na izborima - Volim Podgoricu

PODRŠKA IZ EVROPSKOG PARLAMENTA: Butikofer poželio uspjeh koaliciji „Crno na bijelo“ na izborima

Aktuelni poslanik u Evropskom parlamentu i predsjednik Zelenih Njemačke i Zelenih Evrope u dva mandata dao je podršku Građanskom pokretu URA i platformi „Crno na bijelo“.

Iz koalicije „Crno na bijelo“ istakli su da je ovo važna podrška sa međunarodne adrese i to iz središta EU, koja daje pečat njihovoj izbornoj listi kao jasnoj proevropskoj alternativi.

Butikofer u podršci u ime Evropskih Zelenih ističe da su srećni što evropska zelena porodica sada ima člana iz Crne Gore.

„Radujemo se predostojećim izborima u vašoj državi na kojima ćete zastupati naše zajedničke ideje. Vi branite vladavinu prava i borite se protiv korupcije, vi štitite prirodne ljepote i životnu sredinu vaše zemlje, protivite se nemarnom ekonomskom razvoju i zalažete se za održivi razvoj koji našim porodicama može obezbijediti bolju budućnost“, ističe Butikofer.

On je koaliciji „Crno na bijelo“ poželio uspjeh uz nadu da će zajedničkim snagama nastaviti da zajedno ulažu napore na evropskom nivou za ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Rajnhard Butikofer je dugogogdišnji poslanik u Evropskom parlamentu, za vrijeme njegovog mandata na mjestu predsjednika Zelenih Njemačke započeo je uspon te partije koja je trenutno druga najjača partija u Njemačkoj.

Za vrijeme Butikoferovog mandata na čelu Evropskih Zelenih ta partijska internacionala postala je četvrta po snazi u Evropskom parlamentu.

1 komentar

  1. I am speechless. This is a extremely good website as well as genuinely attractive very. Nice paintings! That’s now not truly so much coming from an novice publisher comparable me, nevertheless it’s all I may simply exclaim after diving into your posts. immense grammar as well as vocabulary. Now not similar to different blogs. You in point of fact understand what you?re speaking approximately too. Such a lot that you just made me need to discover further. Your weblog has grow to be a stepping stone for me, my friend.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com