DPS BERANE PORUČIO: Građanska partija i konstituent državne vlasti, garantuje sigurnost svim građanima i njihovoj imovini

Demokratska partija socijalista Berana, najoštrije osuđuje četničko divljanje u Beranama i zahtijeva od nadležnih državnih organa da najhitnije i najenergičnije reaguju i počinioce ovih nedjela privedu zakonu.

“Jučerašnje okupljanje sljedbenika Pavla Đurišića u Gornjem Zaostru, koje je predvodio potpredsjednik Skupštine opštine Berane, te ispisivanje četničkih parola u gradskim multinacionalnim sredinama: Haremima, Talumu i Obalskom naselju, pokazuju uporno istrajavanje četničkih grupacija da naruše multinacionalni i multivjerski karakter našeg grada”, saopšteno je iz OO DPS Berane.

Nacionalistički grafiti i nasrtaji na kuće i imovinu manjinskih naroda u našem gradu otpočete u noći proslave izborne pobjede koalicije SNP-DF, i kako dodaju, nastavljene su paljenjem prodavnice u Docu, kolonama automobila sa zastavama drugih država, četničkim orgijanjem u Gornjem Zaostru i sramnim paraloma kao najnovijim činom.

“Demokratska partija socijalista je u kontinuitetu upozoravala javnost na dvoličnost funkcionera Socijalističke narodne partije i pročetničko djelovanje vojvoda iz Demokratskog fronta, čiji aktivisti neprestano nasrću na multinacionalni sklad u Beranama – gradu Vjesniku mira”, ističu u toj partiji.

Demokratska partija socijalista Berana poručuje četničkim grupama i njihovim vođama u lokalnoj vlasti, da u našem gradu nema mjesta njihovoj ideologiji, jer su tu ideju “porazili naši đedovi, a antifašizam živi i živjeće još snažnije, čemu je garant naša partija”.

Građanima Berana poručuju da Demokratska partija socijalista kao građanska partija i konstituent državne vlasti, garantuje sigurnost svim građanima i njihovoj imovini, bez obzira na nacionalno, vjersko ili bilo koje drugo opredjeljenje.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

  1. то што су писали пароле видите да то није из ваших редова јер ви заговарање мржњу

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close