DRŽAVLJANIN BIH DOBIO 25 DANA ZATVORA: U Herceg Novom vozio pijan neregistrovano auto - Volim Podgoricu

DRŽAVLJANIN BIH DOBIO 25 DANA ZATVORA: U Herceg Novom vozio pijan neregistrovano auto

Državljaninu BiH, S.Z (1977) iz Banja Luke, izrečena je kazna zatvora od 25 dana i novčana kazna u iznosu od 150 eura, jer je juče, 12.avgusta, u Herceg Novom, u večernjim časovima prilikom alkotestiranja ustanovljeno da je upravljao neregistrovanim vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.78 g/kg.

Kako je obavijestio zamjenik predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović, okrivljenog su uhapsili službenici hercegnovske policije, te je sinoć priveden u sud za prekršaje u Budvi, odjeljenje u Herceg Novom, gdje mu je sudija Jasna Vrbica sudila u hitnom postupku.

“Pored izrečene kazne, okrivljenom je izrečena i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca na teritoriji Crne Gore”, ističe se u saopštenju Suda.

2 komentara

  1. I’m impressed, I must say. Really rarely must i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve got hit the nail within the head. Your thought is outstanding; the thing is something which inadequate persons are speaking intelligently about. I will be very happy i always stumbled across this during my find something about it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com