Crno na bijelo: Đukanović umjesto auto-puta otvorio supermarket - Volim Podgoricu

Crno na bijelo: Đukanović umjesto auto-puta otvorio supermarket

Đukanović je otvaranjem supermarketa u Danilovgradu pokazao sav besmisao ekonomske politike Crne Gore i umjesto kapitalnih projekata došao je do toga da otvara privatne prodavnice, saopštili su iz platforme “Crno na bijelo”. 

,,Kako nije uspio da završi autoput koji je vlast toliko promovisala, koji nas je koštao više od milijardu eura i trajno nas zadužio, Đukanović je sada spao na otvaranje marketa. Po paroli, daj šta daš. No, ta već dobro oprobana matrica DPS-a ne iznenađuje, ako se samo prisjetimo slučaja Veselina Grbovića, predsjednika Opštine Nikšić, koji je svečano otvarao teretane. U tom duhu je nastavio i njegov partijski šef presijecajući vrpce na otvaranju prodavnice“, kazali su iz koalicije Crno na bijelo. 

Iz ove platforme osvrnuli su se i na nedavnu posjetu premijera Crne Gore Duška Markovića trafostanici Lastva grbaljska. 

,,Gotovo se graniči sa ludilom kada, u 21. vijeku, premijer jedne države izjavi da otvaranje trafostanice predstavlja hvatanje koraka sa novim trendovima u energetici, te da je zahvaljujući tome crnogorska energetika spremna da preuzme ulogu jednog od najsnažnijih nosilaca ekonomskog oporavka od posljedica pandemije. Funkcionerska kampanja koju DPS toliko vodi je zapravo pokazala sav njihov očaj, jer upravo u nedostatku rezultata, sada se moraju hvaliti ovakvim poduhvatima i predstavljati ih kao velike ekonomske investicije i društvene iskorake. Ako ovakvi potezi predstavljaju taj ‘još snažniji i dinamičniji ekonomski razvoj’ koji Đukanović u svojoj predizbornoj kampanji najavljuje, onda treba dobro da se zapitamo dokle smo došli i gdje su tridesetogodišnji vlastodršci doveli Crnu Goru”, zaključuju iz koalicije Crno na bijelo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com