MEDOJEVIĆ: KCCG procjenjuje političku pripadnost oboljelih od koronavirusa - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: KCCG procjenjuje političku pripadnost oboljelih od koronavirusa

Lider Pokreta za promjene i kandidat za poslanika koalicije “Za budućnost Crne Gore” Nebojša Medojević optužio je menadžment Kliničkog centra da procjenjuje političku pripadnost oboljelih od koronavirusa koji su hospitalizovani.

On je na konferenciji za novinare predstavio dokument koji se zove ”Spisak hospitalizovanih pacijenata od 16. juna 2020. na Klinici za Infektvne bolesti KBC”.

Tvrdi da je spisak autentičan, ali ga nije mogao podijeliti novinarima jer bi, kako je kazao, ugrozio bezbjednost izvora i ljude koji su bili na liječenju.

Na spisku je 47 pacijenata.

“Ne bi ovo bilo toliko strašno da pored svih tabela i ne stoji procjena dva. U zadnjoj koloni stoji oznaka iz šifrarnika DPS-a. Doktori predvođeni Abdićem i Erakovićem obrukali su ljekarsku profesiju, pregazili Hipokratovu zakletvu, pomjerili granice ljudske mizerije. Ljekari i rukovodstvo KC koji su vezani za DPS procjenjuju politički pripadnost lica oboljela od Covid 19 koja leže u KC na Infektivnoj klinici”, rekao je Medojević.

On je dodao da je provjerio da li su ove osobe zaista bila na Infektivnoj klinici i dobio je potvrdu. Pročitao je nekoliko imena da bi, kako je objasnio, uvjerio javnost da ne drži prazan papir.

”Ono što je loše za DPS je to da će samo 13 osoba glasati za DPS. Sad je pitanje da li će oni pored čijeg imena stoji minus dobiti adekvatnu njegu kao oni sa plusom”, naveo je Medojević.

On je najavio da će dokument poslati ambasadama država EU, Velike Britanije i SAD.

”Građani treba da vide da mi 30. avgusta ne glasamo protiv jedne političke partije nego protiv jedne bolesne, nacisitčke ideologije u čijem centru je vlast a oni su za vlast na sve spremni”, poručio je Medojević.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com