PRIBILOVIĆ: Odbranićemo Budvu od udara primitivizma

Kandidat DPS-a na odborničkoj listi za lokalne izbore u Budvi Suzana Pribilović kazala je da će ta partija odbraniti metropolu turizma od udara primitivizma, navodeći da građani Budve i Crne Gore ne smiju da zaborave istinu o dešavanjima u tom gradu prethodna dva mjeseca.

“Nećemo dozvoliti da se od napadača prave žrtve, od siledzija koji psuju, vrijeđaju i prijete da se prave uzorni građani, niti da se izgrednici koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom predstavljaju kao političari, odnosno legitimni predstavnici građana”, istakla je Pribilović.

Bivša vlast u Budvi je, kaže ona, čitav svoj mandat potrošila u međusobnim optužbama, uvredama i podmetanjima, da bi ih u susret smjeni, ujedinila neutoljiva želja za vlašću po bilo koju cijenu.

“Pokazalo se da se Mandićev Demokratski Front i Bečićeve Demokrate odlično dopunjavaju onda kad treba demonstrirati nepoštovanje pravnog poretka i institucija države Crne Gore, te da su Demokrate zapravo udarne pesnice rušilačke politike DF-a. Nespremna da se suoči sa posljedicama nastalim smjenom vlasti, naša politička konkurencija danas ne preza ni od najprizemnijih poruka, kojima su pokušali ono što prethodno nikome nije pošlo za rukom – da podijele bratstva, kumove i rođake”, rekla je Pribilović.

Nedoličnim ponašanjem, kako kaže, kakvo Budva nije zapamtila, “bacili su rukavicu u lice ne samo svim starograđanima, nego svim civilizovanim ljudima u našem gradu”.

“Javno su se narugali svim onim ljudima sa sjevera Crne Gore koji su svoju sudbinu vezali za Budvu, i časno rade svoj posao, a pritom, za razliku od njih, vole, poštuju i brane svoju državu od onih koji je ruše. Poštovani građani, kolektivno ne smijemo dozvoliti da to valorizuju. Niti ćemo zaboraviti. Moramo kao nikad ranije, odbraniti Budvu od nasrtaja nacionalizma i primitivizma, i učiniti je boljim mjestom za život svih njenih građana. Zato 30. avgusta, odlučno: ”Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović – DPS, SD, Crnogorska, LP”, istakla je ona.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close