“Za budućnost Crne Gore”: MUP da ne srlja dublje u kriminal

Iz koalicije “Za budućnost Crne Gore” kazali su da je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pokušalo “da opravda malverzacije u kojima direktno učestvuje i koje organizuje u saradnji sa DPS-om i ANB-om”.

“Valjda ne moramo objašnjavati da osobe sa spiska ne ispunjavaju rezidencijalni uslov, jer žive u južnoj srpskoj pokrajini i tamo su na osnovu prebivališta upisani u birački spisak. Niko na svijetu, osim fantom birača kriminalne organizacije koja godinama krade izbornu volju stvarnih rezidenata Crne Gore, ne može živjeti u isto vrijeme na dva mjesta i imati dva prebivališta”, navodi se u saopštenju ove koalicije.

Kako su kazali, MUP “uhvaćen u prevari” pokušava da opravda “očigledna krivična djela, što je vjerovatno nezabilježen slučaj u Evropi, ali je ujedno i dokaz kriminalnog rada policije”.

“Gospodo iz MUP-a, ne glumite naivčine obrazloženjem kako su oni upisani po zakonu u naš birački spisak, jer zakon podrazumijeva da žive u Crnoj Gori minimum dvije godine prije datuma izbora, a mi smo vam dali dokaze da im je prebivalište van Crne Gore. Danas, radi javnosti, publikujemo za primjer dvije lične karte istog čovjeka, koji glasa i u Crnoj Gori i u tzv. Republici Kosovo”, navodi se u saopštenju.

“U sklopu akcije  ”Neka ostanu doma”, otkrivamo nova imena ljudi koji se nalaze na biračkom spisku tzv. Kosova, a koji su takođe upisani i u biračkom spisku Crne Gore. Naši timovi svakodnevno rade na otkrivanju ovih duplo upisanih birača, koji su dio izbornih mahinacija DPS-a i nastavićemo da objavljujemo njihova imena”, zaključuje se u saopštenju.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close