ZA BUDUĆNOST CRNE GORE: Nova vlast neće zaboraviti prošlost, ali će se boriti za budućnost Murina - Volim Podgoricu

ZA BUDUĆNOST CRNE GORE: Nova vlast neće zaboraviti prošlost, ali će se boriti za budućnost Murina

Koalicija Za budućnost Crne Gore nastavila je pobjedničku kampanju u Murinu, gdje je nosilac liste Zdravko Krivokapić istakao da je ovaj kraj izrodio mnogo vizionara, pametnih i mudrih ljudi, ali da ga režim konstantno zapostavlja.

“Mi zato garantujemo budućnost koja će obezbijediti pravdu, jednake ekonomske mogućnosti, da narod ostaje ovdje i da naša djeca ne odlaze”, kazao je Krivokapić.

Predstavnici koalicije obišli su i uništene industrijske zone u ovom dijelu Crne Gore, koji svjedoče o nemaru DPS-a za neke od jedinstvenih proizvodnih pogona na prostorima bivše Jugoslavije.

Krivokapić je poručio da će buduća vlast, na čelu sa koalicijom “Za budućnost Crne Gore”, biti ona koja miri, a ne svađa i koja ne traži razlike, već ono što nas spaja.

Tokom posjete, on je položio vijenac na spomenik žrtvama NATO agresije 1999. godine.

Foto Za budućnost Crne Gore

“Istina je da su ovdje stradali nevini koji nisu ugrožavali nikoga. Ne može država da bude tako nemarna prema žrtvama. Kada vlast dolazi na ove prostore mimoilazi ovaj spomenik koji je svjedočanstvo nevinosti i čistote”, zaključio je Krivokapić.

On je naglasio da se istine ne možemo odricati, a nju je najbolje opisao spomenik u Murinu, te da nova vlast neće zaboraviti porodice žrtava.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com