GEORGIEV: Ne daju mi da obiđem bolesnu majku jer tvrdim da su Milo i Vučić diktatori (FOTO) - Volim Podgoricu

GEORGIEV: Ne daju mi da obiđem bolesnu majku jer tvrdim da su Milo i Vučić diktatori (FOTO)

Vlado Georgiev Barba, kome je danas zabranjen ulazak u Crnu Goru, na graničnom prelazu Sitinica, kazao je da je pošao za Herceg Novi poslije šest mjeseci, nakon svih ovih zabrana, da obiđe majku koja je u bolnici, trenutno nepokretna i u vrlo lošem stanju nakon operacije kuka i teške upale pluća.

“Radovao sam se da ću danas da joj dođem u posjetu, ali me je na graničnom prelazu Sitnica, iznad samog Herceg Novog zaustavila policija, držali su mi dokumenta skoro dva sata. Pozvali su me i uručili rješenje o zabrani ulaska u zemlju”,  rekao je za Direktno.rs Barba, koji je danas vraćen sa crnogorsko-bosanske granice, zbog “nacionalne i unutrašnje bezjbednosti”, kako piše u obrazloženju.

BARBA OPASAN PO CRNU GORU! Georgiev vraćen sa crnogorske granice, a evo zbog čega (FOTO)

“Sve je to besmisleno. Tamo piše da sam ja bezbjednosno opasna osoba, da sam nepoželjan zbog toga i uručena mi je zabrana o ulasku u Crnu Goru, bez ikakvog objašnjenja, bez ikakvog datuma kada je odluka donesena i do kada važi. Sada se vraćam, trenutno sam u blizini Trebinja i pričam sa vama. Ništa mi usmeno nisu obrazložili”, istakao je Georgiev, koji je dodao da su njegovi politički stavovi vjerovatno pravi razlog ovakve odluke.

“Opšte je poznato da podržavam opoziciju u Crnoj Gori, a sada je predizborna atmosfera, u nedjelju su izbori. Vjerovatno su pokušali na ovaj način da još jednom pokažu represivne mjere i šta su sve spremni da urade i primijene na svakoga ko ne veliča njihovu partiju, očigledno već sada ultrašovinističku i srbomrzačku, a to je DPS.

Vlado je crnogorskoj vlasti odgovorio i na svom Instagram profilu riečima “Pune su vam gaće…”

Georgiev je poznat kao žestoki protivnik režima, kako Aleksandra Vučića u Srbiji, tako i Mila Đukanovića u Crnoj Gori. Barba je pozvao svoje pratioce na društvenim mrežama da glasaju za opozicione kolone, odnosno brojeve, 6, 9 i 11.

Vlado je na svom Tviter nalogu objavio da je vraćen sa granice iz razloga “nacionalne i unutrašnje bezbjednosti!”.

“Dno dna. DPS i ovakvo obračunavanje sa Srbima. Na zdravlje vam i na obraz. Živjeli! Popijte nešto, veselite se”, napisao je Barba.

Goergiev je takođe, prije par dana na svom Tviter nalogu optužio srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, da “pakuje i šalje glasače DPS-a” iz Srbije za Crnu Goru.

Barba je i na Instagram profilu pozvao da se glasa za liste 6,9 ili 11.

V.Mitrović

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com