BEČIĆ: Nikšićani pokazali da se slobodarski duh ne može ugušiti

Nikšićanke i Nikšićani, iako zatočeni jednopartijskom vlašću, 30. avgusta pokazali su da se slobodarski duh ne može ugušiti, pa su, osmjehom Ljuba Čupića, na najbolji mogući način, jednopartizam oročili na svega par mjeseci – do redovnih lokalnih izbora, naveo je predsjednik Demokrata u čestitki Dana opštine.

“Pod nagomilanim problemima i opterećenjima uzrokovanim vladavinom DPS-a Nikšić nije mogao iskoristiti svoj potencijal, pa se danas suočava sa masovnim odlascima kako mladih ljudi, tako i cijelih porodica, rapidnim rastom nezaposlenosti, ali i opštim bezakonjem u lokalnim institucijama.

Nova vlast će raditi posvećeno i odgovorno, kako bi brojni potencijali opštine Nikšić, kako privredni, tako i turistički, bili u potpunosti iskorišćeni za dobro svih građana Nikšića. Stvaraćemo pretpostavke u svrhu zapošljavanja mladih ljudi i time im omogućiti da ostaju i stvaraju u svom gradu.

Siguran sam da ćemo, predanim radom i posvećenošću, Nikšić vratiti tamo gdje pripada – u red razvijenih opština sa visokim životnim standardnom svih njegovih građana”, zaključio je Bečić.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close