ABAZOVIĆ: Zadovoljstvo mi je da sam bio na sastanku u Ostrogu, razgovarao sam s ljudima - Volim Podgoricu

ABAZOVIĆ: Zadovoljstvo mi je da sam bio na sastanku u Ostrogu, razgovarao sam s ljudima

Poslanik URE rekao je danas da je konstitutivna sjednica Skupštine Crne Gore – istorijska i da je postignut istorisjki sporazum.

On je rekao da je sastanku koji se održao pod Ostrogom, a kome su prisustvovali politički lideri koalicija koje formiraju većinu, kao i mitropolit Amfilohije i episkop budmljansko nikšićki Joanikije, priustvovao sa velikim zadovoljstvom.

“I Ostrog, i Husein Pašinu džamiju i Katedralu Sv Trifuna, smatram svojima.  Ja sam bio da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da razgovarate u Splenidu, Hiltonu, Ramadi.. da nosite kese jedni drugima i da budete potkupljeni, ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima, na bilo koje mjesto za koje smatram da treba da se obavi važan razgovor, obavio sam ga.  Ja mislim da je to doprinos novoj Crnoj Gori, nemam nikakve komplekse od bilo kga i bilo čega. Branim građansku Crnu Goru, evropsku kosmopolitsku Crnu Goru. To ću raditi i ubuduće, kazao je Abazović, a prokomentarisao i činjenicu da je protekle četiri godine bojkotovao parlament.

“Mi danas branimo crnogorski parlament. Ako bude kao što je bio, ni vi nemojte dolaziti. Bojkotovao sam parlament jer se 2016. godine dogodila krađa, kakvu ste i sada isplanirate i sada sprovodili ali nam nije bila dovoljna.Nemojte da za svoje marifetluke šitite pravdu i lijete krokodilske suze.

Vi Crnu Goru niste nikad branili, samo ste htjeli da je iskoristite kao poligon za svoje privatne biznise i ostvarenje lične koristi,” kazao je obraćajući se bivšoj vlasti.

V.M.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com