ČESTITKE BEČIĆU IZ REGIONA: Siguran sam da ćeš najviše zakonodavno tijelo voditi časno i ispravno - Volim Podgoricu

ČESTITKE BEČIĆU IZ REGIONA: Siguran sam da ćeš najviše zakonodavno tijelo voditi časno i ispravno

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, glasovima koalicija “Za Budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija”, “Crno na bijelo”, Bošnjačke stranke i Albanske izborne liste “Genci Nimanbegu-Nik Gjeloshaj” izabran je danas za predsjednika Skupštine Crne Gore.

Povodom izbora na funkciju prvog čovjeka najvišeg zakonodavnog doma, čestitku novoizabranom predsjedniku Skupštine uputio je Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa iz Banja Luke.

U čestitci se navodi:

“Poštovani Aleksa, dragi prijatelju,
upućujem ti najiskrenije čestitke povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore. Siguran sam da ćeš najviše zakonodavno tijelo voditi časno i ispravno, a da će Crna Gora krenuti putem napretka, jednakosti, pravde i slobode za sve građane. Izuzetno sam srećan što sam i danas, a i u proteklom periodu imao više povoda za čestitke tebi, Demokratama i vašim koalicionim partnerima.

Uvjeren sam da će formiranje nove Vlade proteći u najboljem redu i da je sa vama budućnost Crne Gore u dobrim rukama. U srcima nas iz Republike Srpske Crna Gora je uvijek bila i ostala bliska bratska zemlja i vjerujem da će ta povezanost godinama rasti. Dugogodišnja saradnja PDP-a i Demokrata – Demokratske Crne Gore je kao i do sada neupitna i na najvišem nivou, što ćemo, vjerujem, uskoro i potvrditi susretom i prijateljskim razgovorom.
Još jednom, najiskrenije čestitam na izboru na tako odgovornu poziciju koju ćeš, siguran sam, odgovorno i obavljati.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com