MEDOJEVIĆ: Ako Milo ne provede ostatak života u zatvoru, džaba smo krečili! - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: Ako Milo ne provede ostatak života u zatvoru, džaba smo krečili!

Piše: Nebojša Medojević

Svi koji ste tranzicioni gubitnici, koji ste ostali bez dobro plaćenog posla, postali siromašni, obespravljeni robovi zaposleni kod DPS tajkuna, roditelji djece vojnika narkokartela koja trunu po zatvorima širom svijeta ili su pobijeni u obračunima, vi koji radite po više poslova na crno da prehranite svoju porodicu, poniženi penzioneri koji ne mogu častiti svoje unuke ni 2 eura za čokoladu, vi koji nemate novca za ljekove, svi vi koji živite u bijedi i bez šansi, bez PRAVDE, ČUJTE I POČUJTE….

Ovaj lik je KRIV za našu propast!!!

On je ideološki otac sloma našeg društva, tradicionalnog morala i sistema vrijednosti.

Zapamtite ovo ime i prezime. Učite vašu djecu da su ovu divnu zemlju i jedan veliki ponosni narod UNIŠTILI I SATRLI ova dva zlotvora- Vukotić i Đukanović.

Ako ovaj zlikovac ne provede ostatak života u zatvoru, džaba smo krečili!!!

Saradnik DB Beograd koga je Srpska služba poslala da bude V.D. Predsjednika SK CG nakon ostavki starog rukovodstva. Njega i njegovog ortaka iz DB Srbije Mila Đukanovića ova služba je postavila za šefa Partije i Premijera.

Ideolog lopovske ekonomije i privatizacije, šverca i pranja prljavog novca.

Autor bestijalne pljačke državne i društvene svojine kroz masovnu vaučersku pljačku. Lažni ideolog tržišta koji je sve članove svoje lopovske organizacije rasporedio po državnim
Institucijama i preduzećima. Lažni ideolog tržišta koji je doktorirao na produktivnosti sovjetskih kolhoza.

“Tržište je dobro, ali je monopol slađi” je moto njegove lopovske ekonomije. Trovač generacija i generacija mladih ljudi kojima je usadio lažni moral i lažne vrijednosti.

“Vrijediš onoliko koliko si bogat” je njegova mantra kojom je inficirao hiljade mladih ljudi.

Njegova odgovornost za propast Crne Gore i razaranje morala i svih vrijednoati je mnogo veća nego Đukanovića.

Đukanović je bio izvršilac, Vukotić ideolog.

Antihrišćanin i antipravoslavac, globalista i komunista vodio je našu nesrećnu tranziciju. Saradnik DB Srbije koja ga je vrbovala kasnih 80-tih zbog nekih finansijskih malcerzacija u BG.

Prvi uhapšeni tranzicioni lopov koji je pokušao da ukrade TC Beko u centru Podgorice. DB Srbije ga je odmah izvadio iz betonjerke.

Autor svih naših nesreća, poraza, izdaja. rasprodaja, privatizacija, šverca, prevara, berzanskih spekulacija, korupcija….

Igradio je svoj privatni Univerzitet sa Milom Đukanovićem i Draganom Vukčević “kreditom” od CKB od preko 11 miliona koji nije vratio ni do dan danas. Vjerovatno se radilo o reketu koji su kupci CKB morali da plate za kupovinu ove banke.

Svoje “znanje” je prodavao samo DPS državi. Privatni sektor nije bio zainteresovan za njegove “eksperte”.

Članovi njegove “Mreže” su raspoređeni po državnim organima, fondovima, državnim preduzecima, ambasadama. Paraziti koji državu i njenu imovinu vide kao plijen. Pokrasti tuđu muku i narodnu imovinu. Bez rizika i opasnosti. Lagano. Decenijama.

Njegova odgovornost za propast Crme Gore je epska i antologijska.

Veselin NAPOLENOV Vukotić VELEIZDAJNIK.

3 komentara

  1. Svo vrijeme se pitam zasto se ne imenuje ideolog i praktikolog nase crnogorske privatizacije i liberalne ekonomije, i crnogorske mreze (hobotnice) – prof.dr. Veselin Vukotic !?
    Zaista zasluzuje “posebnu” paznju, kao i “intelektualna” svita oko njega.

  2. I’m curious to find out what blog system you happen to be utilizing? I’m experiencing some minor security problems with my latest site and I’d like to find something more secure. Do you have any solutions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com